Ezt látni kell: Parádés videóval szúrt oda a népszerű humorista a luxusjachtozó Mészáros-Várkonyi házaspárnak

Fergeteges.

Bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet egy új, a korábbinál jóval nagyobb és drágább luxusjachton fotózta le a 444.hu. Az új hajó az „Arany Rózsa (ROSE D’OR)” nevet viseli, 63 méteres, 23 százalékkal hosszabb, mint a NER korábbi jachtja, a Seagull.

Miután kipattant a botrány, azonnal megszólalt Várkonyi Andrea is, aki nehezményezte, hogy a „privát nyaralásáról” készült fotókat nyilvánosságra hozzák. Viszont mindenkit megnyugtatott, igyekszik azért kipihenni magát. De maga Mészáros Lőrinc is közleményt adott ki az ügyben az Opus Global nevű általa tulajdonolt cég sajtóosztályán keresztül a Népszava megkeresésére. Azt írták: a felcsúti milliárdost „közszereplőként is megilleti, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák”.

Érdekes mozzanat, hogy az üggyel kapcsolatban Somogyi András humorista is reagált „Az ország jachtja – Mészáros Lőrinc a taxiban” című legújabb videójával. A humorista pedig Mészáros Lőrincként elmeséli, hogy akkora „az új ladik”, hogy azon többször is eltévedt, aztán „hívni kellett az Andit”.

„Kilométereket gyalogol az ember rajt. Ezt nem nagyon lehet már kibírni”

– panaszkodik a videóban „Mészáros Lőrinc”, aki arról is beszámolt, hogy „Andi” nagyon különösen viselkedett: szórta a tengerbe a temérdek közpénzt, őt pedig többször is Bochkor Gábornak szólította, aminek nem nagyon örült.

Somogyi András zseniális videóját, amelyben még Orbán Viktor is megszólal, alább nézheted meg:

(Somogyi András/Youtube)

Valódi Hírek