BRÉKING: Megszólalt az olaszországi luxusjachtos rongyrázásról Várkonyi Andrea

Hoppá! Kibújt a barlangból.

Hihetetlen, de Várkonyi Andrea nyilatkozott a sajtónak a hétfőn a 444.hu által publikált képekről, amelyeken az lászik, hogy egy 62 méteres luxusjachton nyaralnak. A gázszerelőből lett milliárdos Mészáros Lőrinc felesége nem cáfolt semmit, sőt megerősítette, hogy

a gyerekeikkel és az unokáikkal voltak a „hajón”. A luxusfeleség szerint ilyenkor igazi olasz család benyomását keltik.

Várkonyi azt is elmondta, hogy próbálnak minél több időt kettesben tölteni férjével Európa-szerte. (Baromi nehéz lett milliárdosként, hasraütés-szerűen kiruccani a nagyvilágban amúgy.)

Az aranyásó feleség reagált a sajtóban megjelent fotókra (ő melankólikusan kortyolgatja a fémdobozos lattéját, férje úszógatyában, félmeztelenül álldogál a fedélzeten) is:

„Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába”.

A luxusjacht összesen 27 milliárd forintba, azaz 27 ezer millió forintba kerül. Várkonyiék a Rose d´Orral egy laza Dél-Olaszországi kiraccanásra mentek.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek