Mi történik Várkonyi Andreával és Mészáros Lőrinccel? Alig szivárgott ki a házassági válságuk, máris furcsa fotók kerültek ki róluk

Nem volt olcsó.

13 milliárd forintért eladóvá vált a NER korábbi, Seagull nevű jachtja, ám most a 444.hu lefotózta Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet egy új, a korábbinál jóval nagyobb és drágább luxusjachton.

A 63 méteres új hajó 23 százalékkal hosszabb, mint a Seagull. Felhívták rá a figyelmet, hogy az új szuperjacht méretéből adódóan sok tengeri jachtkikötőbe be sem fér.

Az új hajó az „Arany Rózsa (ROSE D’OR)” nevet viseli, idén nyáron már jártak is vele Máltán, Nápolyban, a festői Amalfi partjainál és Szicíliában is.

A Mészáros-Várkonyi házaspár Nápolyban szálltak fel rá, és Capri felé vették az irányt. A lap fotóin az látható, amint

Várkonyi Andrea Hell jegeskávét szürcsölget napszemüvegben a hajó fedélzetén,

ahol Mészáros Lőrinc családja is jelen volt.

A hajó 12 vendég fogadására alkalmas, hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, amelyhez viszont tele kell tölteni 130 ezer literes dízeltartályát. A hajó fedélzetén két medence is van, a Superyachtfan oldal szerint az ára 75 millió dollár lehetett, ami 360 forintos dollárral számolva cirka

27 milliárd forint.

Nemrég írtunk róla, hogy egyes információk szerint válságban lehet Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata. Ez több, egymástól független információra alapozva sejthető.

Videó:

A 444.hu által készített fotókat pedig >>ITT<< lehet megnézni.

Valódi Hírek