Gyászol a magyar nép Tóth Gabiék szakítása után: Elözönlötték a kommentek Krausz Gábor oldalát

Ez majdnem szerelem volt.

Beszámoltunk arról, hogy Krausz Gábor bejelentette: 6 év után véget ér a Tóth Gabival kötött házassága. A séfként ismert, több főzőműsorban is szereplő Krausz ezt a Facebook-oldalán tudatta a nagyérdeművel,

egyúttal azt is közölte: lányuk, Hannaróza nevelését a továbbiakban is közösen folytatják.

A szakács Facebook-oldalát ezután elözönlötték az együttérző kommentek, többen kiemelték, nagyon sajnálják, hogy véget ért a házasságuk, hisz a közösségi médiában azt lehetett látni, hogy igazi álompárt alkotnak.

Nincs elérhető leírás.

Nincs elérhető leírás.Nincs elérhető leírás.

Vannak viszont olyan hozzászólók is, akik elkezdték bírálni Gabiékat: valaki megjegyezte, hogy a nemrég még dúlt a szerelem Gabi és Gábor között, így érthetetlen ez a bejelentés.Nincs elérhető leírás.

Nincs elérhető leírás.

Más azt is kiemelte, már az is csoda, hogy Gábor eddig „elviselte” Gabi viselkedését. Ezzel kapcsolatba itt bizonyára arra gondoltak a kommentelők, hogy Gábor számára talán kínos volt, hogy egykori neje néha sámánasszonynak öltözve énekelt, dobolt, vagy éppen táncolt.

Nincs elérhető leírás.

Nincs elérhető leírás.

Nincs elérhető leírás.

Mások megjegyezték, nagyon érdekes, hogy gyakorta a „nagy keresztények” válnak el, valaki hozzátette: bizonyára a jómód mindennek az oka, és az, hogy „kínjukban azt sem tudják, hogy mit csináljanak„.

Nincs elérhető leírás.

Nincs elérhető leírás.

Valódi Hírek