Szárnyal a boldogságtól a Kárpátok Madonnája, valóra vált egy régi álma

Örömhírt közölt Tóth Gabi.

Nagyon boldog a manapság sokak által – az érintett által sérelmezett módon – csak „NER-énekesnőként” emlegetett Tóth Gabi. Legfrissebb örömhírét az Instagram-történetében osztotta meg a követőivel.

Boldogságának tárgya, hogy sikerült beszereznie a konyhájába egy tálalószekrényt. De ez még nem minden: van már egy kemencéje is.

Mutatjuk Gabi Insta-sztoriját:

Tudom, mindenkinek más vágyai vannak, de nekem évek óta az egyik ilyen vágyam ez a tálaló volt a saját házikóm konyhájában 🥺… és itt van 🙏❤️

Tóth Gabi/Instagram-történet

Tóth Gabi/Instagram-történet

Miért nevezik sokan Tóth Gabit a Kárpátok Madonnájának?

Talán azért, mert énekesnő egyre gyakrabban tűnik fel fideszes rendezvényeken díszmagyar viseletbe öltözve. Sokak számára ez nem hiteles, ugyanis évekkel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Gabitól nagyon távol áll ez a stílus.

Gabi története a Fidesszel (a nyilvánosság előtt legalábbis) 2020-ban kezdődött, amikor megjelent a kormánypárti „Magyarságkutató Intézet” pozsonyi csatáról készült animációs filmje.

Ennek főcimdalát énekelte Gabi, és akkor már igazi sámánasszonyjelmezbe öltözve láthattuk a képernyőn. A film javarészt a magyar adófizetők pénzéből készült.

Tóth Gabi íg nézett ki sámánként:

(Tóth Gabi/Instagram)

Valódi Hírek