Meglepő fordulat történt a közmunkást megfenyegető lombkoronás polgármester elleni nyomozás ügyében

Kiderült, szabad embereket fenyegetnie a polgármesternek.

Megírtuk, hogy Filemon Mihály nyírmártonfalvi polgármester az irodájába rendelt egy közmunkást, miután a nő mosolygós szmájli emotikont mert rakni a Facebookon egy ismerőse képe alá, amelyen a polgármester lombok nélküli lombkoronasétánya látható.

A nő akkor azt mondta, a polgármester kirúgással fenyegette meg, erről felvételt is készített. A polgármester közölte, nyilatkozni nem akar, ugyanakkor megjegyezte, belső vizsgálat indult a nő ellen, „mert nem jól dolgozik”.

Hadházy Ákos arról írt Facebook-oldalán, hogy a Hajdú megyei „rendőrség” egészen cinikus indoklással, megtagadta a nyomozást a lombkoronás polgármester ellen.

A politikus bejegyzését alább közöljük:

„A Hajdú megyei »rendőrség« megtagadta a nyomozást a lombkoronás polgármester ellen, aki kirúgással fenyegetett meg egy közmunkásként foglalkoztatott szociális gondozót csak azért, mert az egy »röhögős fejet« (nevetős smiley-t) tett a röhejes lombkorona sétány fotója alá.

A feljelentést hivatali visszaélés miatt tettem és nem csak fenyegetés miatt, hanem azért is, mert a polgármester megtorlásul nyolc óráról hét órára tette a szociális gondozó munkakezdését csak azért, hogy az

ne tudja reggel iskolába vinni a kisfiát a szomszéd faluba.

A nyomozás megtagadásánál csak az »indoklás« a felháborítóbb.

-Dr. Juhász Imre alezredes (illetve a neki diktáló fideszes talpnyalók) szerint ugyanis a polgármester nem hivatalos személyként , hanem a közmunkás munkáltatójaként járt el. (Aki azért lehetett ugye, mert ő a polgármester, és a közmunkás munkáltatója az önkormányzat)

-Dr Juhász Imre r. alezredes szerint nincsen bizonyíték arra, hogy megváltoztatta a polgármester a munkakezdés idejét. Juhász Imre alezredes itt különösen cinikus és alja, hiszen ha nem hiszi el a feljelentésemben leírtakat, akkor talán fel kellett volna emelnie a fenekét és megkérdeznie a polgármestert és a szociális gondozót

-De a legszebb indoklás, hogy Dr. Juhász Imre alezredes szerint »Filemon Mihály polgármester konkrét szankciókat nem helyezett kilátásba, a beszélgető felek hangjának színezete, erőssége sem utalt fenyegetésre, semmilyen kiabálás, káromkodás nem hangzott el,

a felek udvariasan beszéltek egymással.

A fentiek miatt kényszerítés bűntettének tényállási eleme hiányzik.«

Á persze. Az, hogy »le kellene szedni a röhögős fejet«, »ünnep után azonnal gyere be az irodámba, majd meglátom, mit teszek« és a »nincs miről beszélnünk, majd küldöm a papírokat«

csak egy kedélyes ejnye-bejnye volt.

Természetesen panasszal élek az elutasítás ellen, különösen azért, mert azóta még egy ennél is aljasabb, módszerrel támadta meg Filemon Mihály a nyírmártonfalvai szociális gondozónőt.

Itt hallgatható meg a »csendes, nem fenyegető hangvételű« beszélgetés: https://fb.watch/l7j7BeNZge/

A bátor szociális gondozó itt nyilatkozik: https://www.atv.hu/…/nyirmartonfalva-lakoi-felnek…

(Hadházy Ákos/Facebook)

Kapcsolódó:

Tovább dúl a vihar: Megszólalt a „lombkoronás” polgármester által kirúgással fenyegetett közmunkás

Hivatalos: Pert vesztett a fák nélküli lombkoronasétányt építtető fideszes polgármester

 

Valódi Hírek