Jakab Péter kegyetlenül kiakadt Orbán ma reggeli rádiós hazugságain

Szerinte ezért kár volt bemenni.

Orbán Viktor szokásosan a Kossuth rádióban kezdte a péntek reggelt, ahol természetesen elmondta, hogy mindenki tehet a kialakult válságról, egyedül ő nem.

Jakab Péter, a Nép Pártján Mozgalom vezetője azonban szembesítette Orbánt a hazugságaival.

Facebook-oldalán közzétett bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Orbán ma azt mondta a rádióban, hogy rajta kívül szinte mindenki hibás a válságért, s nem tudja mi jön most, de a magyarok csak töltsék ki a nemzeti konzultációt, az segít. Hát ezért kár volt bemenni miniszterelnök úr. De legalább ön időben beért.

Én múltkor elkéstem a tatabányai fórumomról, mert alig találtam benzinkutat, ahol tudtam volna tankolni. Biztos azért, mert nem töltöttem ki a nemzeti konzultációt. Vagy azért, mert olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem kezeli a válságot, hanem okozza. Ha nemzeti konzultáció helyett mondjuk a kormány elengedné az üzemanyagot terhelő áfát meg jövedéki adót, lenne benzin is, és piaci áron se lenne drágább, mint hatósági áron.

Persze he nincs annyi adó, miből venné meg a Fidesz 715 milliárdért a Vodafone-t, meg miből építene 246 milliárdos atlétikai stadiont? A haverok nem érezhetik meg a válságot, na. A többiek meg töltögessék csak a konzultációt. Nem ezt ígérték áprilisban!

A Nép Pártján Mozgalom követeli, hogy a hazugsággal megválasztott parlament oszlassa fel önmagát, legyen új választás Magyarországon!”

Valódi Hírek