Fordulat: A koronatanú cáfolja, hogy erőszak történt volna a jobbikos disznóvágáson

Úgy tűnik, megint hazudott a fideszes média.

Néhány hete a fideszes média azzal vádolta meg a jobbikos Földi Istvánt, Kocsord korábbi polgármesterét, hogy egy 2021 végi ököritófülpösi pártrendezvényen megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát. A 24 éves V. Anita a Blikknek azt nyilatkozta, hogy becsalták egy szobába, rázárták az ajtót, majd az egyik jobbikos erőszakoskodni kezdett vele. A történet szerint Gyüre Csaba hallotta meg a segélykiáltásait, és a segítségére sietett.

Az ügyben vizsgálat indult a Legfőbb Ügyészségnél és a hatóságoknál is, a rendőrség azonban elvetette a sz*xuális bűncselekmény gyanúját, amiről Földi István május 13-án számolt be az oldalán.

Földi most a Facebook-oldalán közzétett közleményében azt írja, hogy kedden napvilágot látott egy hangfelvétel, amelyen Gyüre Csaba, a parlament volt jegyzője azt mondja, hogy a párt 2021. decemberi, vidéki rendezvényén nem történt erőszak, fel lett fújva az egész sztori.

Földi István közleményét változtatás nélkül idézzük:

Az igazság mindig kiderül. Az elmúlt hetekben minden idők egyik leggusztustalanabb karaktergyilkossága zajlott ellenem.

A cél világos volt. Megtörni engem, tönkretenni a családomat, és a politikai pályámat is. Az igazság azonban tegnap mindenki számára kiderült.

Napvilágot látott egy hangfelvétel, amelyen Dr. Gyüre Csaba, volt országgyűlési képviselő, a parlament volt jegyzője maga mondja el, hogy azon a bizonyos ököritófülpösi disznótoron nem történt semmilyen erőszak, ahogy ő fogalmazott, az egész csak fel lett fújva.

Mindezt az a Gyüre Csaba mondja, akire Szilágyi György élettársa, V. Anita mindvégig úgy hivatkozott a sajtóban, mint az eset koronatanújára, aki megmentette őt az állítólagos erőszaktól.

Mára kiderült. Nem volt mitől megmenteni, hisz még Gyüre Csaba szerint sem történt semmi. Azon kívül persze, hogy heteken át hamisan vádoltak, rágalmaztak a sajtóban olyannal, amit nem követtem el.

Következménye természetesen lesz mindennek, hisz a szükséges jogi lépéseket a rágalmazókkal szemben elindítottam. Ami azonban most ennél sokkal fontosabb számomra, az, hogy túl vagyok ezen a rémálmon.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ezekben a nehéz időkben kiállt mellettem. Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a családomnak, akiket iszonyatosan megviseltek az elmúlt hetek. Köszönettel tartozom a barátaimnak és a jobbikos bajtársaimnak is, köztük Jakab Péternek, hogy mindvégig kitartottak mellettem, mert tudták, hogy az igazság előbb vagy utóbb, de mindig győz a hazugság felett. Így történt most is. Győzött az igazság.

Őszintén remélem, hogy mindez nemcsak nekem fontos, de azoknak a sajtótermékeknek is, akik naponta írták le, vagy épp mondták be a hazugságot. Tiszteljék meg a nézőiket, olvasóikat azzal, hogy most közlik az igazságot is.

KÖZLEMÉNY

Az igazság mindig kiderül. Az elmúlt hetekben minden idők egyik leggusztustalanabb karaktergyilkossága…

Közzétette: Földi István2022. június 29., szerda

.

A hangfelvétel kedden eljutott a Nyugati Fény szerkesztőségéhez is, akkor az alábbi kérdéseket tettünk fel a párt elnökségi tagjainak:

1.) Valóban megkapták a hangfelvételt, amelyen Gyüre Csaba, mint koronatanú tisztázza Földi Istvánt?

2.) Eljuttatták-e a felvételt az etikai bizottság részére, amennyiben megkapták?

3.) Átadásra került-e felvétel a nyomozóhatóságoknak? Ha nem, miért nem?

4.) A közösségi médiában megjelent felvételek szerint a párt jelenlegi vezetői Potocskáné Kőrösi Anita, Kvárik Anita, Ander Balázs a közelmúltban személyesen is találkoztak Kisvárdán Szilágyi Györggyel, V. Anitával és Dr. Gyüre Csabával is. Szembesítették-e őket a hangfelvétellel?

5.) Párton belül zajlik-e még az ügy kivizsgálása, vagy már csak a nyomozóhatóság foglalkozik vele?

Kérdéseinkre cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ.

Valódi Hírek