Bejött az élet: Várkonyi Andrea újabb érdekeltséggel gyarapodott

Egyre több helyen tűnik fel Mészáros Lőrinc leendő feleségének a neve.

Szeptember 9-én új szervezet költözött be a Mészáros Lőrinchez és Vida Józsefhez köthető Andrássy út 105. szám alatti villaépületbe: ezúttal nem egy cég, hanem az Alapítvány az innovatív oktatásért nevű civilszervezet.

A mfor.hu vette észre, hogy a a június 8-án alapított alapítvány július 31-én a Fővárosi Törvényszék elrendelte a szervezet nyilvántartásba vételét és a kuratórium elnöke Mészáros Lőrinc leendő felesége, Várkonyi Andrea.

A szervezet célja,

„köznevelési vagy szakképzési intézmény oktatástechnológiai, infrastrukturális fejlesztése, dolgozó pedagógusainak szakmai fejlődésének támogatása, a tanulók tehetséggondozása vagy

felzárkóztató esélyteremtése, továbbá hazai és határon túli tudásmegosztásának támogatása.”

A szervezetnek még két bejegyzett képviselője van. A kuratórium tagja Horváth Ádám, illetve az ECHO Tv-nél és a Hír TV-nél is dolgozó Szentes Richárd.

Két hete írtuk, hogy Várkony és Mészáros közös családi bizniszbe kezdett, új céget alapítottak, Ekho Belvedere Kft. néven, amely főtevékenységként saját tulajdonú ingatlan adásvétellel is foglalkozhat.

Várkonyi egy évvel ezelőtt alapította meg saját cégét, a Whitedog Media Kft.-t, amely az első négy hónapban 127 milliós árbevételre tett szert és 52,8 milliós nyereségre, amiből 35,35 millió forint osztalékot vett ki.

Valódi Hírek