Most derült ki: Várkonyi Andrea máris tízmilliókat vett ki a pár hónapos cégéből

Az éves mérleg szerint rendkívül sikeres a tavaly szeptemberben alapított Whitedog Media.

Négy hónap alatt 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el a Várkonyi Andrea többségi tulajdonában lévő a Whitedog Media Kft. – derült ki a cég éves mérlegéből, amelyről a 24.hu számolt be.

A nyereségből Mészáros Lőrinc menyasszonyának

35 millió 250 ezer forint osztalék jutott,

míg üzlettársa, Gergely Judit a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forintos osztalékot kapott.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Várkonyi Andrea 2020 augusztusáig a Mészáros Lőrinc akkor még a válófélben lévő feleségének, Kelemen Beatrix érdekeltségéhez tartozó Life TV-nél dolgozott.

Mire azonban az új műsora elindult volna, távozott a csatornától, amit később azzal magyarázott, hogy nagyon egy érdekes ajánlatot kapott.

A műsorvezető ezt követően, tavaly ősszel alapította a Whitedog Media Kft.-t, amely főként reklámügynöki tevékenységgel foglalkozik, de tevékenységei között film- és videógyártás is található.

Április végén pedig az is kiderült, hogy Mészáros Lőrinc a menyasszonya cégére bízta a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait. Így többek között a Whitedog Media Kft. feladata menedzselni a Mészáros-csoport jótékonysági, High-Tech Suli nevet viselő programját, amelynek keretében öt általános iskolában felszereltek egy-egy digitális tantermet.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek