Szélsőjobbos Partizánnal nyomul a Fidesz a kampányban: Rákay Philip lekoppintja Gulyás Mártont

Nagyon félhetnek, ha már erre van szükség.

„Célom, hogy a „takarékláng üzemmódból” feljebb tekerjem azoknak a jobboldali szavazóknak a lelkesedését, akik az elmúlt években megfáradtak, beleuntak a politikába, és nem érzik a súlyát a jövő évi választásnak” — mondta Rákay Philip a Mandinernek adott interjújában, amelyben bejelentette, hogy létrehozták a Patrióta nevű Youtube-csatornát.

Rákay nem olyan rég tért vissza a nyilvánosságba, eddig csak a Fabecookon tevékenykedett, ebbe a tevékenységbe viszont a Megafon központ már eddig is milliókat tett.

Most a kormánylapnak arról beszélt, hogy többek közt azért is irányul rá mostanában nagyobb figyelem, mert megjelent a legnagyobb közösségi oldalon,

„egy olyan felületen, amelyet hosszú ideje jórészt a balliberálisok hegemóniája határozott meg”

— fogalmazott, hozzátéve, hogy a Megafon szakmai támogatásával néhány hónap leforgása alatt mostanra milliós eléréseket produkálnak.

Meg van arról győződve, hogy ő nagyon zavarja a „másik oldalt”, de nem tudják őt mivel megfogni, mivel nem találnak semmit. Állította, hogy egyáltalán nincsenek állami megrendelései, amikor pedig az ötvenmilliós Mercedesét lefotózták, az pedig merő irigység volt, ami az ő karaktergyilkosságára irányult.

Szerinte a baloldal azzal hergel, hogy Rákay valamilyen fideszes pénzcsapon keresztül lopja a pénzt, de ez nem igaz.

„(…) az utóbbi években felépítettem egy olyan cégcsoportot, amely ingatlanfejlesztéssel, gazdaságstratégiai és kommunikációs tanácsadással, vagy például startup befektetésekkel foglalkozik, mégpedig igen sikeresen. Magáncégek közötti üzletekről beszélek, nem pedig állami megbízásokról vagy közbeszerzésekről”

— mondta arról, hogy honnan van pénze. A médiába elmondása szerint azért tért vissza, mert

a lelkiismerete küldte.

A Megafon Központos hirdetési pénzekről azt mondta, hogy a baloldal azt bezzeg soha nem nézi,

„miből és mennyi pénz terem Karácsony Gergely, Jakab Péter, vagy éppen Gyurcsány Ferenc hirdetett videóira a Facebookon”,

a Megafon pedig adományokból, és nem állami pénzből gazdálkodik szerinte. (Ez tényszerűen nem igaz, az Átlátszó idén feltérképezte, honnan is van a Fidesz trollképzőjének annyi pénze — a szerk.)

Hozzátette, hogy többek közt ő maga is adott már pénzt a Megafonnak, de vannak gazdag jobboldali barátai, akik szintén így tettek.

A baloldalról még elmondta, hogy nem is veszik észre, hogy „Gyurcsányék megeszik őket reggelire”.

Elsírta azt is, hogy jobboldalisága miatt nagyon sok atrocitás éri őt és családját is, a 2002-es választás után például valaki el akarta őt ütni autóval.

Gyakran kap halálos fenyegetéseket, le is köpik, az utcán ordítoznak vele.

„Pár éve kvázi ki kellett menekítenem egy budai iskolából a gyerekeimet, ahol haladóék csúcstoleráns csemetéi durván kiközösítették és olykor-olykor le is nácizták őket miattam. Miközben a tanárok egy része boldogan asszisztált mindehhez, vagy csendben félrenézett. Azért járnak ma nemzetközi iskolába a gyerekeim, mert ott – kis túlzással – senki sem tudja, ki az apjuk”

— tette hozzá. A Patrióta nevű, ma indult Youtube-csatornával kapcsolatban elmondta, hogy abban különbözik a Gulyás Márton-féle Partizántól, hogy akik a Patriótát csinálják, azok patrióták, akik pedig a Partizánt, azok partizánok.

„Lesznek új, talán szokatlan hangvételű interjúk, háttérbeszélgetések és világmagyarázó elemzések is, de rengeteg tervünk van. Jórészt fiatalok alkotják a csapatot, okosak és roppant tehetségesek, s büszkén vállalják az értékrendjüket. Az a cél, hogy a Patrióta Youtube-csatorna szeptemberre jelentős nézettséggel rendelkezzen”

— fogalmazott. Hangsúlyozta, hogy a jövő évi választások tétje szerinte hazánk megmaradása.

Valódi Hírek