Rubint Réka kiakadt: Egyes kommentelők orvosi kezelésre szorulnának

Hihetetlen, hogy ennyi mocskolódó, frusztrált ember van a világon.

Schobert Norbi már többször kifejtette a véleményét az őt kritizálókról, a múlt héten pedig közölte: jogi úton fog elégtételt venni az egyik Facebook-csoportban őt és családját ócsárló embereken. Felesége, Rubint Réka a Sláger FM Sláger Reggel című műsorban szintén elmondta, hogyan érinti őket a sok gyűlölködő hozzászólás.

A fitnesz koronázatlan királynője elmondta, hogy 7-8 éve van egy Facebook-csoport, amelybe az őket utálók „gyülekeznek„. A csoportnak még Rubint „egy kedves vendége” is tagja, aki mindig megmutatja, hogy mi zajlik a csoportban.

Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy

biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának

— nyilatkozta Rubint Réka.

A fitneszedző elmondta, hogy

nem köteles tűrni, hogy gyerekeiket mocskolják.

Különösen azt tartja elképesztőnek, hogy a gyűlöletcunami sokszor gyermekes szülőktől érkezik.

Rubint szerint a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat nem hajlandó elviselni, függetlenül attól, hogy közszereplő-e vagy sem. Ezen emberek miatt szakadt a cérna a fitneszgurunál.

Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy »Láttam ezt a k*rvát a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek« – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább

— jelentette ki felháborodottan Rubint Réka.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek