Schobert Norbinak azért hiányzott Magyarország, mert sehol máshol nem küldik el ennyien a jó k**va anyjába (+videó)

Ez is egy szempont.

Schobert Norbert a Maldív-szigetekről hazafelé tartva jelentkezett be a repülőről egy élő Facebook-videóban.

Ebben elmondta, hogy nagyon hiányzott már neki az otthona, a kollégái, a munka, de még a kommentelők is.

„Röhögni fogtok, még nemcsak azok hiányoztak, akik jókat írnak be, hanem azok is hiányoztak, akik azt írták, hogy »anyád, hülye vagy, nem értesz hozzá” — fogalmazott.

Szerinte érdekes azt látni, hogy az emberek egyre kevesebbet olvasnak, és a szövegértelmezéssel is vannak gondok. Ezt a megállapítását azzal a példával támasztotta alá, hogy egy, közösségi oldalon a túlsúlyos nőkről terjedő poszthoz írt kommentárjára milyen hozzászólásokat kapott.

„Ugye tudjátok, hogy tegnapelőtt arról írtam, hogy az ment az interneten, hogy hetven kiló alatt nem jó nő senki, és itt egy dolgot tettem egyszerre: kiálltam azokért a nőkért akik hetven kiló alatt vannak és ugye azt írták, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért a nőkért is, akik hetven kiló fölött vannak, mert róluk meg azt írtam, hogy őket nem lehet húsnak degradálni. Na most ebből egy pár embernek az jött le, hogy „mi bajod van a kövér nőkkel?” Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Tehát az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél” — mondta.

Ezután elmondta, hogy neki nagyon hiányzott Magyarország, mert a világ egyik pontján sem küldik el ennyien a jó k**va anyjába, mint itthon.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek