Schobert Norbi magánnyomozót fogadott, most százmilliókat hajtana be a gonosz kommentelőkön

Szerdán még hiányzott neki a k*rvaanyázás.

Több száz milliós kártérítést remél Schobert Norbert, aki megelégelte, hogy a legnagyobb közösségi oldalon gúnyt űznek belőle és a családjából — írta meg a Blikk.

„Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz” — mondta.

A Nagy Norbiréka biznisz nevű, körülbelül 20.000 főt számláló Facebook-csoporttal gyűlt meg a magyar fitneszpápa baja, ahol a gúnyos kommentekben mindennapos a házaspár termékeinek rossz színben feltüntetése.

Norbi feljelentést tett az ügyben, elmondása szerint két magánnyomozó és három ügyvéd egy éven át gyűjtötte az anyagot a beadványhoz.

Az elkövetőket IP-cím alapján fogják azonosítani, akik büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, Norbi reményei szerint százmilliókat fognak neki fizetni.

„Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával” — mondta Norbi, aki ezt megelégelve érezte úgy, hogy lépnie kell.

(Blikk nyomán)

 

Valódi Hírek