Kránitz „Krinyó” spanyol villájáról készült képekkel dekorálta ki a Momentum a kispesti Városházát

A korrupciós ügybe keveredett ex-MSZP-s politikus menesztését követelik.

Paróczai Anikó, Kispest momentumos képviselője és átláthatósági tanácsnoka február elején indította el a

“Kispest, Nagy Lopás”

című videósorozatát, melyben bemutatta, hogy a nyilvánosságra került kispesti hangfelvételeken elhangzottak alapján milyen bizonyítékokat talált.

Ebben mutatta be, hogy Kránitz „Krinyó” Krisztián után való nyomozása során megtalálta a politikus spanyolországi medencés villáját, amely a kikért földhivatali dokumentumok szerint

Don Ferenc Krisztián Kránitz

nevén szerepel.

Bár Paróczai az elmúlt hónapokban többször jelezte, hogy szerinte Kránitz Krisztián nem alkalmas közpénz kezelésére, a korábbi MSZP-s politikust mégsem menesztették a kerületi vagyonkezelő éléről.

Sőt, mindezek után Kránitz Krisztián feljelentette Paróczait becsületsértés és személyes adatokkal való visszaélés miatt.

A mai napon Paróczai több momentumos aktivistával Kránitz Krisztián spanyol nyaralójáról készült képekkel dekorálta ki a kispesti városházát, azt követelve, hogy végre érdemben tárgyaljanak Kránitz Krisztián menesztéséről és az elmaradt cégátvilágításokról.

Paróczai a következő testületi ülésre már előterjesztette, hogy tárgyalják meg a cégátvilágítások lehetséges módjait, hiszen február óta az ügy nem sokat haladt előre.

Paróczai szerint

“mindenkinek az az érdeke, hogy tisztázzák az októberben felmerült eseteket, hiszen ha azok rágalmazások, akkor meg kell tenni a szükséges jogi lépéseket, ha pedig nem, akkor felelősségre vonásra van szükség.”

– írja lapunknak is eljuttatott közleményében a Momentum.

Kapcsolódó cikkünk:

Rabosították a Momentum képviselőjét, mert az MSZP korrupciós ügyeiről beszélt egy videón

.

Valódi Hírek