Sebestyén Balázs úgy szénné alázta Stohl Andrást, hogy ahhoz csak tapsolni lehet

Sebestyén Balázs szerint Stohlnak csak a pénz számít, és semmi más.

Balázs a SorozatWikinek adott interjújában szólt be keményen a színésznek. Emlékeztetett, hogy Stohl rengeteget köszönhet az RTL Klubnak, mert

„a csatorna kitartott mellette még akkor is, amikor ő súlyos autóbalesetet okozott, sőt még akkor is, amikor börtönben ült. Sokáig fogta a kezét, lehetőséget adott neki és rehabilitálta a Válótársak egyik főszerepével.”

Balázs szerint nem önmagában azzal van baj, hogy Stohl András csatornát váltott, hanem, hogy elvállalta annak a műsornak a vezetését, amit a Tv2 csak azért kezdett el gyártani, hogy „megszívassa az RTL-t.”

A műsorvezető szerint Stohl eladta magát:

„Már csak becsületből sem teszek ilyet! Úgy néz ki, Stohl Andrásnak csak a pénz számít és semmi más.

Van olyan helyzet, amire tudni kell nemet mondani és sokan mások azt mondanák, hogy erre nem vagyok hajlandó. Vezesse a műsort Tilla, Claudia vagy Majka, de én már csak a régi idők miatt is vagyok annyira lojális a egykori munkaadómhoz, hogy ezt nem csinálom meg velük.”

A műsorvezető arról is beszélt, hogy nem tartja elegáns lépésnek, hogy a Rádió1 nem engedte el őket az RTL Klub műsorába, viszont szeretnek annyira rádiózni, hogy ezt el tudják fogadni.

Balázs arra is kitért, hogy attól, hogy ők Vajna rádiójában dolgoznak, szabadon elmondják a véleményüket közéleti dolgokról.

Korábban is volt már súrlódás Stohl és Balázs között. Ráadásul a színész meglehetősen megosztó figura, az után, hogy veretes nyilatkozatát követően eladta magát a TV2-nek, beolvasott neki Nagy-Bandó András (kattints ide!), Puzsér Róbert (klikkelj a cikkért!) és Karafiáth Orsolya is (itt elolvashatod, ha lemaradtál!)

 

Valódi Hírek