Őrült pénzért megy Stohl András a Class FM-hez, Sebestyén Balázs bosszút emleget

A Class FM reggeli műsorvezetője lesz Stohl András – írja a Bors. A színész nemrég lépett ki a Vígszínház társulatából. Azóta is mindenki csak azt találgatta, mihez kezd ezután. Most a bulvárlap derítette ki, hogy a tavaly frekvenciáját vesztő, csak online elérhető rádióhoz igazol.

Stohl elődje a Class FM-nél egyébként az a Sebestyén Balázs volt, aki nincs elragadtatva az utódja feltűnésétől.  Ő állítólag már akkor tudta, hogy Stohlt ültetik be a helyére, amikor a színész elhagyta a Vígszínházat,

csak nem akarta lerántani a leplet a Class FM tervéről,

amelyről akkor  elég lesújtóan nyilatkozott: „Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik. Kiderítettük, kiket kerestek meg, és valóban őrült pénzekért csábítják-e az A kategóriás hírességeket.”

Nem mintha Sebestyént nehéz lenne elcsábítani. Tavaly a Class FM-ről a kormányközeli  Andy Vajna-féle Rádió 1-hez ment át a Morning Show-val, amihez képest szerda este, a a Televíziós Újságírók Díja gáláján beszólt Gundel Takács Gábornak az Origo miatt.

A Bors azt írja, Sebestyén most pitiánerséget és bosszút emleget Stohl szerződtetése kapcsán, aki a lap szerint

annyi  pénzért szegődik el a Class FM-hez, amennyiből 1-2 év alatt „elegáns” egzisztenciát lehet felépíteni.

A Vígszínházat azért hagyta ott, mert a rádió miatt hajnali négykor kell kelnie, és így nem tudná vállalni az esti fellépéseket.

A Bors kérdésére a színész csak annyit mondott, „sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogja” a fizetéséről szóló információt.

Valódi Hírek