„A senkiházit látom benne” – Karafiáth Orsolya csúnyán kiosztotta Stohl Andrást

Kedvenc szókimondó írónőnk helyretette Stohl „van az a pénz” Andrást.

Mi is beszámoltunk róla: két héttel azután, hogy Stohl András egy nagyinterjúban háborgott a Fidesz-rezsim működése miatt, gond nélkül aláírt a fideszes szennycsatornának.

Később sikerült rátennie egy lapáttal, és meg is magyarázta, miért adta el magát Andy Vajna propagandatévéjének (videó itt!).

Karafiáth Orsolya nem titkolta el abbéli véleményét, hogy hányingere van Stohl gerinctelenségétől. Idézünk az írónő legfrissebb 24.hu-s cikkéből:

„Még komoly írásokban is gyakran felmentik Stohlt. A védőbeszéd legfőbb eleme annyi, hogy hát, igen, Stohl sok szarba belelépett, de nem úgy, hogy ’mint aki halkan’, hanem ő igenis látványosan belelépett, sőt, beletrappolt a ganéba! (…)

Néha már az az érzésem ezen mosdatások kapcsán, hogy a szemétség, ha feltárták, elfogadható.

Azt bevesszük, arra széttárjuk karunkat, hogy, hát igen, ilyen az élet, ez a nagy büdös helyzet. Talán ezzel magyarázhatóak a nagyüzemi lopások és nagystílű szemétségek is.(…)

Némán tűrjük, hogy a fölénk helyezettek valóban minden felett álljanak.

Ha meghallom azt az érvet, hogy Stohl igenis megteheti, mert sosem titkolta, hogy pénzért és paripáért lefekszik bárkinek és bárminek, ezek kezdenek forrongani bennem.

Nem, nincs ez rendben. A gerinctelenséget semmi nem menti fel, még akkor sem, ha megléte immár a NER alappillére.

Sajnos én már nem tudok úgy nézni Stohlra, mint egy jó színészre. Látom benne a senkiházit, beépült a karakterébe, átrajzolta a vonásait.”

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek