Leszakad az arcunk: Ez a két Botka-idézet megmutatja, hová képes süllyedni egy ember 3 év alatt

A közvéleményt hetek óta sokkolja az a penetráns kirekesztő tempó, amivel Botka László megaláz, becsmérel, és negligál minden más ellenzéki pártot.

A miniszterelnöki székre ácsingózó szegedi polgármester senkivel nem hajlandó tárgyalni, inkább a lehetséges szövetségesek ledarálására játszik.

Ehhez képest egészen döbbenetes, hogy 3 éve Botka milyen szöveggel érvelt a teljes körű összefogás mellett, aztán egy mai interjúban milyen alpári módon gyalázza például Bajnai Gordont, a gyilkos Rákosival említve egy lapon.

Két Botka-idézet következik, a kettő között 3 év a különbség (meg egy komplett világ).

.

.

Az ellenzéki összefogásra utalva úgy fogalmazott, a sokféle szálból font kötél mindig erősebb, mint az egyforma szemekből álló lánc, „amely csak rabláncnak jó”.

Botka László, 2014. január 24. (forrás)

.

.

– Bajnai Gordon rajta lehetne a listán?
– Semmilyen körülmények között nem tenném se Bajnai Gordont, sem Kádár Jánost, se Rákosi Mátyást és Horthy Miklóst se a listára.

Botka László, 2017. május 31. (forrás)

.

.

Tehát még egyszer: Botka László a mai ATV-interjújában a tömeggyilkos Rákosi Mátyással említi egy lapon Bajnai Gordont.

Azt a Bajnai Gordont, aki a 2014-es ellenzéki lista második helyén szerepelt, közvetlenül Mesterházy Attila után. És aki mellett Botka 3 éve még úgy érvelt: „a sokféle szálból font kötél mindig erősebb, mert az egyforma szemekből álló lánc csak rabláncnak jó.”

Ezek szerint most Botka akar rabláncot.

Milyen erkölcsi mélyrepülés kell ahhoz, hogy így szembeköpje magát az ember?

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek