Tarlós feleségét 50 ezerre büntették szabálytalanságért, Tarlós nekiment a köztereseknek

Csak a felesége miatt ment neki a közterület-felügyeletnek Tarlós István budapesti főpolgármester – derítette ki a 168 Óra.

Tarlós először még a múlt pénteken támadott rá a közterület-felügyelőkre, azt állítva, hogy szabálytalanul büntetnek, amikor nem a helyszínen, hanem egy szobában ülve, a térfigyelő kamerák alapján szabnak ki bírságot.

Ez amúgy igaz is, de Tarlós nem állt meg itt, és

polgári engedetlenségre szólította fel

azokat a fővárosi autósokat, akiket 50 ezer forintra büntettek.. „Megpróbálok beavatkozni, amennyiben igaz az, hogy Budapest egy város, és minden kerületben én vagyok a főpolgármester” – fenyegetőzött.

Forrás: 24.hu

Ma derült ki, hogy a kirohanás hátterében valójában egy családtag, Tarlós felesége áll, akire szintén lesújtott valamelyik sólyomszemű közterület-felügyelő haragja.

A főpolgármester először maga vallotta be az ATV-ben, hogy azért dühödött fel ennyire, mert az egyik családtagja is érintett, nem sokkal később pedig a 168 Óra megírta, hogy az illető családtag nem más, mint a felesége:

Tarlós Istvánné február 7-én, reggel fél nyolckor közlekedett szabálytalanul a Bécsi út és a Szépvölgyi út kereszteződésénél saját tulajdonú gépkocsijával. Lapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy február 21-én, tehát két héttel később

Tarlósné vitatta a bírság jogalapját,

így az ügyet a közterület-felügyelet átadta a rendőrségnek. Tarlós István ezt követően indított hadjáratot a közterület-felügyelet ellen – hangzik a cikk.

Ami azt illeti, meglepődtünk volna, ha nem valami ilyesmi van a dologban.

(Via 444)

Valódi Hírek