Olyan ótvaros, hazug riportot sugárzott ma este a TV2, hogy te is elgondolkodsz a kivándorláson (+videó!)

Nehéz szavakba önteni a gonoszságnak és az elmebajnak azt a mélységét, ami a Vajna-féle fideszes propagandatévéből ömlik.

Volt ugye pár napja az Origonak az a sajtótörténeti kamucikke, amiben arról delirált a szerző, hogy a nyugdíjasok már rettegnek az utcára menni, mert „Vona Gábor elvakult rajongói” vadásznak rájuk, megverik őket, stb.

Szombat este a TV2 „Tényeknek” csúfolt propagandahíradója újabb szenet lapátolt a hülyeségkazánba: megfilmesítették a sztorit, és tök komolyan leadtak egy riportot, ami szerint RETTEGNEK a nyugdíjasok, mert a tomboló jobbikosok anyázzák és verik őket.

A kisfilmben csoszogó, idősek otthonában ebédelő öregeket mutogatnak, de nem ők szólalnak meg, helyettük az Origo névtelen kamu sztorijait idézik.

Ha megnézed ezt a videót, komolyan elgondolkodsz rajta, hogy van-e értelme ebben a diliházzá tett országban folytatnod az életedet.

Andor Éva, és mindenki, akinek köze volt ehhez a riporthoz, szégyelljétek magatokat!

Klikkre indul a videó:


.
NYF-kommentár: Tényleg csak gratulálni tudunk Stohl Andrásnak, hogy volt az a pénz, amiért leszerződött ehhez a szennycsatornához! Karafiáth Orsolya azóta csodálatosan szavakba öntötte, amit gondolunk róla (bővebben itt!). És ha már nyugdíjasok: ne feledkezzünk meg a valóban tomboló, szitkozódó, verekedő fideszes nyugdíjasokról (videó itt!)

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek