Álommelója van Vadon Janinak: Megtalálta, amit keresett

Álommelója van az egykori rádiósnak.

2023 decemberében mindenki meglepődött azon, hogy Vadon Jani bejelentette, elköszön a hallgatóktól, és kiválik a Balázsék című műsorból.

15 év után váltott

15 év rádiózás után váltott: 2024-től már nem hallhatjuk Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri oldalán a Rádió 1-en. Vadon Jani megtörte a csendet: kiderült, milyen az új fejezet, ami az életében nyílt –írta meg csütörtökön a Best magazin.

Sokszor előfordul, hogy az emberek megállítják az utcán. Ilyenkor legtöbbször elmondják neki, mennyire hiányolják, valamint azt is, hogy bíznak benne, egyszer még újra hallhatják.

„Jól esnek ezek a megnyilvánulások, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy én nagyon jól érzem magam a jelenlegi életemben.

Álommelót végzek kompromisszumok nélkül, jó döntést hoztam azzal, hogy váltottam”

– mondta.

Azt is hozzátette, hogy sosem szeretett igazán a középpontban lenni, és nehezére esett válaszolni, ha a magánéletéről kérdezték.

„A rádiózásban az elmúlt években is ezek voltak a legnehezebb feladatok. Nem véletlen, hogy változtatni akartam. De Balázséknak a legjobbakat kívánom!”

– fogalmazott.

Azért nem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől:

ősszel a Spektrumon tér vissza egy nyolcrészes dokumentumsorozattal.

A Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban című műsorban dr. Sós Endre állatorvossal kalauzolják el a nézőket a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágába.

Januártól nem hallhatjuk a hangját

Mint írtuk, Vadon Jani január 1-jétől már nem hallható a Rádió 1-ben. Kollégái elfogadták a döntését, hogy szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, és az új kihívások beteljesítése miatt búcsúzott Sebestyén Balázstól és Rákóczi Feritől.

A rádióhallgatók azonnal találgatni kezdtek: vajon ki pótolja majd az ikonikus trió tagját?

Már korábban is szóba került, hogy akár a közönség is dönthetne a leendő műsorvezető személyéről.

Időközben többen is beültek Vadon Jani székébe egy-egy napra, így hallhattuk többek között Kovácsovics Fruzsinát, Puskás Petit, valamint Wossala Rozinát is.

Ráskó Eszter lett a befutó

A Rádió 1 február 9-i adásában Sebestyén Balázsék bejelentették, hogy ki lesz az új kollégájuk. Vadon Janit végül Ráskó Eszter pótolja. A döntés a hallgatók kezében volt, szavazás útján dőlt el, hogy az ismert humorista lesz a harmadik műsorvezető.

Valódi Hírek