Erre várt a fél ország: Sebestyén Balázsék elárulták, ki lesz Vadon Jani utódja

Balázsék bemutatták az új kollégát, aki Vadon Jani helyére érkezett.

Mint írtuk, Vadon Jani január 1-jétől már nem hallható a Rádió 1-ben. Kollégái elfogadták a döntését, hogy szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, és az új kihívások beteljesítése miatt búcsúzott Sebestyén Balázstól és Rákóczi Feritől.

A rádióhallgatók azonnal találgatni kezdtek: vajon ki pótolja majd az ikonikus trió tagját? Már korábban is szóba került, hogy akár a közönség is dönthetne a leendő műsorvezető személyéről. Időközben többen is beültek Vadon Jani székébe egy-egy napra, így autózás közben például hallhattuk többek között Kovácsovics Fruzsinát, Puskás Petit, valamint Wossala Rozinát is.

Végre kiderült, ki lesz az új műsorvezető Balázsék műsorában

A Rádió 1 pénteki adásában Sebestyén Balázsék bejelentették, hogy ki lesz az új kollégájuk. Vadon Janit immár Ráskó Eszter pótolja. A döntés mellesleg a hallgatók kezében volt, szavazás útján dőlt el, hogy az ismert humorista lesz a harmadik műsorvezető.

Kora reggel bizonyára minden rádióhallgatónak kipattant a szeme, amikor Balázsék próbálták őket megviccelni: először Fekete Pákó szólt a mikrofonba, majd Nagy Alekoszt mutatták be az új kollégaként.

Valódi Hírek