Gyurcsány besokallt, keményen visszaszólt az őt évek óta gyalázó 444-es propagandistának

Szily László nem újságíró, hanem verőember és politikai aktivista a DK elnöke szerint.

A letelepedési kötvényes bevándorlók behívásával az Orbán-kormány nem csupán a nemzetbiztonsági kockázatot növeli, de a lakásvásárláshoz kötött aranyvízummal az egekbe emeli a már így is megfizethetetlen ingatlanárakat.

Erre hívta fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc is keddi bejegyzésében, melyről mi is beszámoltunk.

„Már ma is pokoliak a lakásárak, a bérleti díjak. A legújabb kimutatások szerint az európai fővárosok között Budapesten a legmagasabb a lakások bérleti díja. Erre jön most a Mini-Dubaj. Ezt tetézi az aranyvízumot nyújtó új letelepedési program, melyet lakásvásárláshoz kötnek.

Jönnek a nálunk sokkal gazdagabbak csőstül, így aztán az egekbe mennek az árak, amit mi nem fogunk tudni megfizetni. Se az egyetemisták, se az új házasok, se azok, akik Pestre jönnének dolgozni.

Budapesten dráma lesz. Az emberek drámája.

Orbán tönkretesz egy várost, emberek millióit, egy országot.”

– fogalmazott posztjában Gyurcsány.

És akkor jött a 444-es Szily László

A 444.hu nevű magyarista propagandalap, amelyik napokig hallgatott róla, hogy a kéz- és ujjtöréssel fenyegetőző Radnai Márk lett a Tisza Párt alelnöke, ezt az esetet látta alkalmasnak arra, hogy újra egyet rúgjon Gyurcsányba.

Gyurcsány Ferenc (balra) és Szily László (jobbra)

A portál alkalmazottja, Szily László, aki már 2008-ban „Ágybavizelő Ferencnek” nevezte az akkor hivatalban lévő Gyurcsányt, most arról írt cikket, hogy szerinte Gyurcsány hazugságot állít a megfizethetetlen magyar ingatlanárakkal, mert Szily szerint Budapest az egyik legolcsóbb (!) európai főváros.

A 444-es propagandista szerint Gyurcsány „kamuzik”, és Orbánék könnyűszerrel megcáfolják majd a drága magyarországi és budapesti ingatlanárakról szóló állításait.

Gyurcsány nem hagyta annyiban

A DK elnöke azonban megjelent a 444-es cikk alatt, és nem csak tényszerűen bizonyította a saját igazát, de az őt két évtizede visszatérően gyalázó Szily Lászlónak is hagyott egy „kedves” üzenetet.

Idézzük Gyurcsány kommentjét:

Na akkor nézzük!

Az alábbiakban a The French History Podcast chart-ját mutatom. Eszerint Budapesten a legnehezebb (affordable – mennyire tudja valaki megengedni magának a fizetésésehez képest) megfizetni egy lakás bérleti díját. Hogy a szövegben nem írom, hogy a fizetésekhez képest? Sőt, azt se tettem hozzá, hogy vásárlóerő paritáson? Bizony nem.

Mert a politikai érvelés így is pontos és korrekt.

Hogy a szerző ezt ne tudná? Szerintem tudja. Vagy biztosan tudná, ha akarná.

A szerző szinte kivétel nélkül csak olyan cikket ír, amiben megüt engem, bennünket. Most is ezt teszi.

Keresi az alkalmat, hogy üssön. Mert nem újságíró, hanem verőember. Azt mutatja, hogy mennyire kártékony, ha valaki újságírónak mutatja magát, miközben elfogult politikai aktivista.

.

A teljes kommentfolyamot >>ITT<< találod.

Néhány héttel korábban a 444.hu egy másik alkalmazottja, Herczeg Márk billenytűzetéből jelent meg egy kocsmai fröcsögés Gyurcsány Ferencről, amelyben „El Qro”-nak, „őszödi böszmének”, paprikajancsinak nevezik a Demokratikus Koalíció elnökét.

Herczeg Márk

Gyurcsány akkor is felvette a kesztyűt és közölte:

Herczeg Márkot becstelen firkásznak, a lapját pedig szennylapnak tartja.

Az eset miatt miatt az Amerikai Népszava főszerkesztője mozgalmat indított a 444-előfizetések lemondására: Bartus László ebben élen járva azonnal lemondta a saját előfizetését, és ugyanerre biztat mindenki mást is.

Bővebben itt írtunk az esetről:

Gyurcsány keményen visszaüzent az őt gyalázó 444-nek: „Az újságírót becstelen firkásznak, a lapját szennylapnak tartjuk”

.

Valódi Hírek