Megtörten nyilatkozott a meggyilkolt kézilabdázó édesapja

Nagymegyer volt a helyszíne a gyilkosságnak, amely Magyarországot is megrázta.

Az egész országot megrázta a korábban hazánkban is sportoló Simsik Cynthia halála. A 31 éves kézilabdázó eltűnése után édesapja fordult a hatósághoz, miután beszélt a nő élettársával. Utóbbi a gyanú szerint megfojthatta Cynthiát, a rendőrség már le is tartóztatta őt.

A kézilabdázó és a férfi 4 és fél éve alkottak egy párt, a nő szülei nem örültek a kapcsolatnak, amelyben egyre több probléma merült fel. Simsik Tibor szerint a férfi féltékeny volt, bántalmazhatta is Cynthiát. Mint mondta, a gyanúsított nárcisztikus, az a fajta ember, aki úgy érezte, mindent megengedhet magának.

„Cynti tulajdonképpen egy cseléd volt abban a lakásban”

– fogalmazott az édesapa.

Kapcsolódó: Megtörten nyilatkozott a meggyiłkolt magyar kézilabdázó édesapja: Megrázó részleteket árult el lánya haláláról (+videó)

Letartóztatásban van a Nagymegyer városában elkövetett gyilkosság gyanúsítottja

Cs. György előzetes letartóztatásban van, a férfi az unokatestvéreinek vallotta be először a rémtettét. A rokonai közölték vele: vagy egy órán belül feladja magát, vagy ők maguk mennek a rendőrségre – részletezte a történteket a borsonline.hu egyik friss cikkében.

A férfi azonban öngyiłkosságnak akarja beállítani a történteket, a mai napig állítja, hogy a rajta eluralkodó pánik miatt próbálta meg elrejteni a nő hołttestét. Emellett azt is mondta, hogy senkinek sem vallott be semmit.

Számító, a saját érdekeit helyezte előtérbe – fogalmazott Cs. Györgyről Cynthia édesapja, megjegyezve, felesége az első perctől fogva átlátott a férfin. Simsik Tibor azt is megosztotta, hogy lányáék gyakran fordultak hozzájuk anyagi segítségért, mivel a gyanúsított férfi nyomozói pályafutása végeztével alkalmi munkákból élt.

„A lányunk hangfelvételeket rögzített párja fenyegetéseiről, illetve lefotózta a megvert arcát. A legrosszabbra készülhetett, mert nemrégiben a nővérére bízta ezeket és azt mondta neki:

ha valami történne velem, add át a rendőrségnek”

– fogalmazott Cynthia édesapja, aki szerint Cs. György a közös gyermek miatt nem engedte volna el lányát.

Valódi Hírek