Megtörten nyilatkozott a meggyiłkolt magyar kézilabdázó édesapja: Megrázó részleteket árult el lánya haláláról (+videó)

A kézilabdázó gyiłkosság áldozata lett.

Az egész országot megrázta a korábban hazánkban is sportoló Simsik Cynthia halála. A 31 éves kézilabdázó a múlt héten tűnt el, édesapja fordult a hatósághoz, miután beszélt lánya élettársával – részletezték a történteket az RTL Híradóban.

Simsik Tibor szerint Cynthia párja állította, hogy a nő elment az edzésére. Az apa ezt nem hitte el, úgy látta, a férfi ideges volt. Több tucat ember indult az eltűnt keresésére, akit végül hétfőn hajnalban találtak meg saját házában, egy műanyag zsákban a szlovákiai Nagymegyeren.

A rendőrség gyiłkosság miatt indított nyomozást, őrizetbe vették Simsik Cynthia élettársát.

A férfi azt mondta a hatóság embereinek, hogy párja saját kezével vetett véget az életének, ő pedig megrémült, ezért elrejtette a hołttestet. Rövidesen kiderült, hogy a férfi megfojthatta Cynthiát.

Emberöłés gyanúja miatt a rendőrség letartóztatta őt

– ismertették a híradóban.

Közös gyermekük, egy 4 éves kislány a gyanúsított rokonainál, a 9 éves kisfiú pedig Cynthia szüleinél van. Utóbbinak már elmondták, mi történt az édesanyjával.

A kézilabdázó és a férfi 4 és fél éve alkottak egy párt, a nő szülei nem örültek a kapcsolatnak, amelyben egyre több probléma merült fel. Simsik Tibor szerint a férfi féltékeny volt, bántalmazhatta is Cynthiát. Mint mondta, a gyanúsított nárcisztikus, az a fajta ember, aki úgy érezte, mindent megengedhet magának.

„Cynti tulajdonképpen egy cseléd volt abban a lakásban”

– fogalmazott megtörten az édesapa.

A gyiłkosság áldozatává vált kézilabdázó édesapja az RTL Híradónak nyilatkozott

Valódi Hírek