Trollfiú, akit a szél magasra fújt – csípős kommenttel üzent Gyurcsány Ferenc Magyar Péternek

Gyurcsány Ferenc üzent Magyar Péternek.

Magyar Péter a minap a Telexnek adott interjújában többek között az Európai Parlamentről, az Ötkertben történtekről és Ukrajnáról is beszélt.

Emlékezetes, hogy Magyar nemrég a Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen balhézott. Több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Az incidens után több nő férfipartnere is számonkérte viselkedését. Azokkal is szóváltásba keveredett, akik az esetet megpróbálták a telefonjaikkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját. Ezt követően a biztonsági szolgálat emberei a nyakánál fogva szorítófogással vezették ki őt a bárból. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta.

Kapcsolódó: Több rendőrségi tanúvallomás is alátámasztja: Magyar Péter bűncselekményt követhetett el az éjszakai balhé során

A minap épp arról érkezett hír, hogy Magyar megválasztatta magát elnöknek az általa átvett Tisza Pártban. Magyar az elmúlt hónapokban alelnöke volt a korábban évekig kamupártként működő formációnak.

A két új alelnök az újságírókat ujjeltöréssel és kézeltöréssel fenyegető Radnai Márk színházrendező, valamint Tarr Zoltán egykori református lelkész lettek.

Friss interjújára reagált kommentben a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc. Mint hangsúlyozta, valóban sok a hazugság a magyar közéletben, az egyik éppen az állításokkal vagdalkozó Magyar Péter, aki felemelkedését nem a saját teljesítményének köszönheti.

„A gondolat mélységének hiányát nem takarja el a tolakodó erőszakosság”

– mutatott rá a DK elnöke.

Idéztük Gyurcsány Ferenc kommentjét

Péter Magyar egyetértünk: sok a hazugság a magyar közéletben.

Az egyik

a hazugság éppen Te vagy.

Állításaid sokaságát nem bizonyítod, vagdalkozol, rágalmazol, fenyegetsz. Az alázatnak nyoma sincs benned. A nagyképű hőbörgés nem politika.

Trollfiú vagy, akit a szél magasra fújt, mint pillekönnyű tollat. Ahogy az, úgy te se saját teljesítményedből emelkedtél fel.

Nem érdemes elhinned, hogy több vagy, mint a politikai légnyomásnak kiszolgáltatott véletlen.

A gondolat mélységének hiányát nem takarja el a tolakodó erőszakosság.

Ki nem látja magát, az biztosan nem látja a világot se. Aki pedig nem látja a világot, az nem fogja érteni, és biztosan nem fogja tudni megjavítani.
Rontani meg nem érdemes. Így is sok baj ven vele”

Gyurcsány Ferenc kommentje Magyar Péternek

Gyurcsány Ferenc kommentje Magyar Péternek

Kapcsolódó:

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter első valódi politikai megmérettetésén elbukott

Valódi Hírek