Meglepő tervei vannak a trónörökös Vilmos hercegnek: Felforgatná az állóvizet III. Károly fia

III. Károly fia, Vilmos herceg a jelek szerint változásokat akar.

Vilmos herceg felforgathatja az idejét múlt hagyományokat

Vilmos herceg tervei között szerepel, hogy modernizálja a monarchiát, „karcsúsítani” szeretné azt majdani trónra lépése után. A mirror.co.uk részletezése szerint a most uralkodó III. Károly, Vilmos herceg apja is hasonló terveket dédelget, sőt, nem is csinál titkot ebből.

Mindez azt jelenti, hogy amennyiben a királyi család egy idősebb tagja nyugdíjba vonulna, helyét senki sem venné át. Mellesleg ezzel Svédország és Dánia mintáját követnék.

Anna hercegnő, a néhai II. Erzsébet királynő lánya azonban nem repes az örömtől, aggódik a tervet illetően, amely szerinte kérészéletű.

Mi történt az elmúlt hónapokban III. Károly családjában?

Mint már ismert, januári műtétje után rákos sejteket találtak a brit Katalin hercegné szervezetében. A királyi család tagjánál rögtön megkezdték a megelőző kemoterápiás kezelést.

Állapotáról május elején férje adott hírt. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen vett részt Newcastle-ben, akkor kérdezték meg tőle, hogy van a felesége. A trónörökös közölte, neje és gyermekei is jól vannak.

Kapcsolódó: Megtörte a csendet Vilmos herceg: Elárulta, hogy van a súlyos betegséggel küzdő Katalin hercegné (+videó)

Az értesülések szerint ugyanakkor a hercegné nehezen viseli a kemoterápia mellékhatásait. Rengeteget fogyott és folyamatosan hányinger gyötri a családot közelről ismerők állítása szerint. A helyzet a jelek szerint Vilmos herceget is megviseli. A házaspár állítólag úgy határozott, hogy gyermekeiket nem tájékoztatják Katalin állapotának romlásáról.

Amaia Arrieta, aki többször öltöztette a házaspár gyermekeit, fájdalmának adott hangot.

„Egyszerűen megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklok poklán mennek most keresztül”

– fogalmazott pár hete.

Kapcsolódó: Katalin hercegné állapota súlyos: Már a gyerekeinek sem mondanak semmit a betegségéről

A király is súlyos betegséggel küzd

Februárban az egész világot sokkalta a hír, hogy a brit uralkodó rákbetegséggel küzd. Bár a családi viszályok a Buckingham-palotát sem kímélik, Harry herceg rögtön repülőre ült, hogy meglátogassa édesapját.

Az információk szerint III. Károly egy régi barátjától, a Vatopedi Szent és Nagy Kolostor szerzetesétől, Efraim atyától kért spirituális segítséget, miután diagnosztizálták nála a súlyos betegséget.

A király végül április elején lépett a nyilvánosság elé feleségével, Kamillával. A uralkodópár a windsori királyi rezidencia Szent György-kápolnájában tartott húsvéti istentiszteleten vett részt. Az ünnepi szertartást követően személyesen köszöntötték az üdvözlésükre összegyűlt tömeget, hosszasan beszélgettek az jelenlévőkkel.

Kapcsolódó:

Váratlan fordulat: A rákkal küzdő III. Károly elárulta a kemoterápia legkellemetlenebb mellékhatását

Valódi Hírek