Gyermeket vár a Vidnyánszky színházában súlyosan megsérült Horváth Lajos Ottó felesége

Horváth Lajos Ottó tavaly ősszel szenvedett balesetet a Nemzeti Színházban.

Gyermeket vár a Nemzeti Színházban megsérült Horváth Lajos Ottó felesége. Erről Udvaros Dorottya beszélt a Partizánnak adott friss interjújában. Mint mondta, rendszeresen tartja a kapcsolatot a művésszel, akinek – mint utólag kiderült – a lába is eltört a balesetben. Ezt a sérülést csak hetekkel a történtek után fedezték fel. Mellesleg Horváth Lajos Ottó a Most vagy soha! című filmben fantasztikus színészi játékot nyújtott. Udvaros elmondása szerint a megsebesült színész nem akar többet a Nemzeti épületébe belépni.

Udvaros Dorottya távozott a Nemzetiből

Mi történt a Nemzetiben?

Mint ismert, tavaly novemberben baleset miatt félbe kellett szakítani a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadását. Két színész, Szász Júlia és Horváth súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani őket. Műtétre volt szükségük, de állapotuk stabilizálódott.

Február elején arról írtunk, hogy a két művész egyelőre dolgozni sem tud, várhatóan az idei évadban egyikük sem tér már vissza a színházba. Horváth Lajos Ottónak súlyosan megsérült a keze, egy színházi bennfentes szerint nem úgy gyógyul, ahogy várták.

Kapcsolódó: Megrázó hírek érkeztek a Nemzeti Színház megsérült színészéről

Mint ismert, az országszerte hatalmas népszerűségnek örvendő színésznő szerződését nem hosszabbította meg az intézmény vezetője, Vidnyánszky Attila. Utóbbi azzal érvelt a Nemzet Színészének, hogy az intézmény nehéz anyagi helyzetben van, a kormány 380 millió forintos elvonása miatt a költségvetés több sebből véɹzik.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Udvaros – bár elfogadja, hogy anyagi problémák merültek fel – rámutatott, hogy ennek ellenére rendre újabb és újabb külföldi rendezőt szerződtet az intézmény.

(Partizán/YouTube/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Videóval: Szívszorító vallomást tett a Nemzetiből távozó Udvaros Dorottya

Most érkezett: Kiderült, ki a felelős a Nemzeti Színházban történt súlyos balesetért

Érik a pofára esés Vidnyánszkynak: Kiszivárgott a Nemzetiben balesetet szenvedett színészek terve

Valódi Hírek