Hont András brutálisan kiosztotta a Magyar Péter lábai előtt csúszó-mászó Puzsér Róbertet

A magyar értelmiség teljesen elveszítette elveit, erkölcsét, eszét és ízlését – állítja Hont András.

Magyar Péter és a (kizárólag papíron létező) Tisza Párt propagandaműsorává vált a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsora, ahol a szenvedélyesen Magyar-rajongó Puzsér Róbert és meghívott barátai agitálnak a felesége lehallgatásával és megzsarolásával ismertséget szerzett újdonsült politikus mellett.

Puzsérék mindenből és bármiből kimossák Magyart, legyen az a hazugság az EP-mandátum felvételéről vagy a részeg kocsmai verekedés.

A rádióműsor egyik legutóbbi adására reagált kedden a közösségi oldalán Hont András. Az átlátszó.hu újságírója alaposan leszedi a keresztvizet az általa „üvöltő dervisnek” titulált Puzsérról és aktuális vendégéről, Csunderlik Péterről, valamint kitér a magyar szellemi elit „teljes elpuzsérosodására” is.

Hont András és Puzsér Róbert (montázs: Nyugati Fény)

Hont András posztját váloztatás nélkül idézzük:

Nagyjából mindent elmond, hogy az üvöltő dervis szerint mitől alkalmas valaki politikai szerepre. Attól, hogy beb@szva vonaglik egy szórakozóhelyen, amivel nekem mérsékelten van bajom, csak szempontnak kevés. Persze semmi meglepő nincs abban, hogy a közéleti kuruzslók számára ez a döntő, hiszen azt megítélni nem tudják, hogy a jogalkotás, a közigazgatás, a gazdaságpolitika és a többi lehet-e rosszabb. (Lehet). Hogy nőhet-e a represszió. (Nőhet). Hogy fokozódhat-e a közélet debilizálódása. (Fokozódhat).

Ehhez arányérzék, elvonatkoztatási készség és minimális tárgyi tudás szükségeltetne, de a dervist se sikerült rábírnom arra, hogy néhány alapvető dolgot elolvasson. Nem csoda, hogy legújabb szerelme hozzá méltóan felszínes és üresfejű. Neki sincs se mondanivalója, se elképzelése a fentiekről.

A magyar intellektuális elit teljes elzsupérosodását mutatja, hogy az odatartozók is beérik már ennyivel. Megérteni, mérlegelni, következtetni már régen nem tudnak, és nem is akarnak, csak valaki mentse meg őket Orbán Viktortól. Ha ennek csalfa reményéhez az kell, hogy levizeljék összes korábbi szavukat és tettüket, akkor levizelik.

Az is jellemző, hogy az általam amúgy becsült Csunderlik úgy kezd el messiást védendő bartuslászlózni, hogy két éve a választás előtt egy hónappal (!) Bodnár Zoltánnal és Komáromi Zoltánnal (mindkettő DK), Bozóki Andrással (Gyurcsány exminisztere) meg Gábor Györggyel és Vásárhelyi Máriával fogalmazott meg kiáltványt a változásra készülő Magyarországról és a Fidesz utáni világról (nyöhöhö). A messiás meg közben szorgosan nyalta föl a NER egyik al-alrendszerében az ingyenlóvét.

A magyar értelmiség teljesen elveit, erkölcsét, eszét és ízlését vesztette. Annyit mondták, hogy ennél rosszabb nem lehet, hogy mindegy, kicsoda vagy micsoda, csak ne az Orbán legyen, hogy most ennek jegyében nézegethetnek egy f@szt. Szó szerint értve mármint. Legföljebb megszavazhatják, hogy mennyire szűk gatyán keresztül.


.

Valódi Hírek