Gréczy Zsolt: Nem kell tűrnünk Magyar Péter hazugságait!

Vélemény.

Előre szólok, ez nem az a hely, ahol azon kell jajgatni, hogy ne bántsa egymást az ellenzék. Nem is az a hely, ahol bármi értelme lenne abban reménykedni, hogy vonuljunk vissza, mert megérkezett valaki, aki velünk ellentétben 14 éven át szolgálta Orbánt. Meg is fizették érte.

Ez a poszt arról szól, hogy Magyar Péter (MP) megint arról hazudozik a Facebook-on, hogy létezik Orbán és Gyurcsány közös propaganda sajtója. Megint a hitvány összemosása Orbánnak, és legnagyobb, jószerivel egyetlen ellenfelének. És ne jöjjön senki azzal, hogy Magyar Péter lenne itt Orbán legnagyobb ellenfele – lásd EP-választás. Az ellenfél ugyanis nem mondja ugyanazt, amit az mond, akit le akar győzni. És végképp nem hívja a hősének. És nem játssza át Budapestet annak, akit le akar győzni.

Amikor MP ilyeneket állít a magyar médiáról, nem csak az Orbántól független – amúgy az ő kampányát erősen támogató – orgánumokat gyalázza.
Az igazi probléma az, hogy sosem bizonyít. Hol vannak a további ígért hangfelvételek? Kikérte Juszt László felvételét? Azt ígérte, hogy bizonyítja, sosem mondott olyat, hogy kötelet kell tenni Medgyessy Péter nyakába. Mire vár? Azt ígérte, bizonytani fogja, hogy nem csinált semmit a diszkóban és környékén. Majd semmi.

Bizonyította, hogy az ATV hazudik, és nem hívták be a műsorokba? Sehol semmi. Azt ígérte, bepereli a sajtót, akik bántották ilyen és olyan ügyekben. És semmi. Azt ígérte, cáfolni fogja az ügyészség állításait, amivel visszautasították a nyomozást abban a történetben, amikor titokban felvette a felesége szavait. Én is várom, hogy hogyan cáfolja tételesen Polték elutasító döntését, elvégre azt mondta, másnap Orbán lemond, és Rogán helikopteren menekül.

És megint semmi.

Gyurcsány Ferencet összemosni Orbán Viktorral megint egy újabb hazugság. Ez az ember sosem bizonyít semmit. Ezt sem fogja, mert tudja, hogy hazudik. Csak mond valamit, ami nem ér meg többet 24 óránál, egyfolytában terel. Aztán pár óra, és jön rá a következő nagyotmondás. Esetleg röhögős, vagy bohócfej.

És senki nem kérdez vissza. És senki nem kéri számon. Magyar Pétert annak ellenére sem hurcolják ügyészség elé, hogy maga vallotta be a túlárazott szerződések aláírását. Naná, hogy nem, egy brancs ezek mind. Gyurcsány Ferencet pedig kihallgatták Polték. Majd kénytelenek voltak leállni, mert nem követett el semmit. Ellenben a túlárazott szerződések aláírójával. De ellene nem nyomoznak…

És ez az ember próbálja összemosni Orbán legutóbbi legyőzőjét, Gyurcsány Ferencet Orbánnal? Gyalázat! Egy ilyen hazugság nem közelebb, hanem távolabb visz Orbán bukásától, mert olyan mély árkokat ás, amelyeket nem lehet betemetni. Mint ahogy az is hazugság, hogy akinek nem tetszik amit ez az ember csinál, mond, az nem is ellenzéki… tiszteletről, szeretetről beszél, valójában gyűlöletet hirdet. Kereszttel a csuklóján.

Dereng már valami?

Gréczy Zsolt

Valódi Hírek