Nincs vége: Méretes bejelentéssel jelentkezett a hatalmas port kavaró Szandi (+fotó)

Szandi ismét Szlovákiába látogatott.

Mint ismert, a népszerű (?) hazai énekes, Szandi nemrég egy Szlovákiában található, magyarlakta településen lépett volna a közönség elé. A jótékonysági eseményen végül nem állt színpadra a híresség, mivel kevesellte a rendezvényen megjelentek létszámát. A fellépésért járó díjat ugyanakkor zsebre rakta, bár megjegyezte, az összeg kevesebb volt, mint amennyiről a szervezők nyilatkoztak.

Kapcsolódó: Tombol a vihar Szandi körül: Repkedtek az eurók, megszólaltak a szervezők

Szandi a múlt héten közölte, hajlandó visszautalni a pénzt. Az Angyali Kezek nonprofit szervezet igazgatója, Kallós Daniela azonban elárulta, a híresség még nem kereste fel őket a fellépődíj kapcsán. Legalábbis ez volt a helyzet péntekig, a friss hírek szerint ugyanis

az énekesnő visszautalta az összeget.

Idéztük Szandi friss Instagram-bejegyzését

„Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára!

A férfi aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól.

Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával.

Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva.

Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak.

Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény.

Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk.

Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése.

Hétfőn reggel 7 óra után a Retro rádióban a Bochkor-ban fogunk erről nyilatkozni Danielával, az Alapítvány vezetőjével együtt.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

(szandi_hivatalos/Instagram/Nyugati Fény)

Valódi Hírek