Tombol a vihar Szandi körül: Repkedtek az eurók, megszólaltak a szervezők

Szandi szlovákiai fellépése elmaradt, ám a történetben akad pár furcsaság.

Mint ismert, a népszerű hazai énekes, Szandi a múlt hétvégén egy Szlovákiában található, magyarok által lakott településen lépett volna a közönség elé. A jótékonysági eseményen végül nem állt színpadra a híresség, mivel kevesellte a rendezvényen megjelentek létszámát.

„Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra”

– fogalmaztak Szandiék, az énekesnőt ugyanis férje, Bogdán Csaba is elkísérte Szlovákiába.

„Próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk”

– fogalmaztak a történtek kapcsán. A fellépésért járó összeget ugyanakkor elrakták. Indoklásuk szerint ők megtették a kötelességüket. Nem miattuk, hanem az előre megszabott feltételek hiánya miatt nem lépett színpadra a híresség – részletezte a 24.hu.

Szandiék hozzáfűzték, hogy az összeg kevesebb volt, mint a szervező által említett 1500 euró. Ezt mellesleg elmondásuk szerint hajlandóak visszautalni.

A hírportál felkereste az Angyali Kezek nonprofit szervezetet, amelynek igazgatója, Kallós Daniela számolt be a történtekről. Mint mondta, az eseményen több énekes is fellépett, 60 jegyet adtak el, emellett pedig önkéntesek sokasága képviseltette magát a helyszínen. Véleménye szerint Szandiék indoklása, miszerint „összesen 8 embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében„, nem állja meg a helyét.

Megjegyezte, az énekesnő még nem kereste fel őket azzal kapcsolatban, hogy visszautalná a pénzt.

Valódi Hírek