Lilu parádésan kiosztotta a TV2-es haszonlesőket: Minden szava arany (+videó)

Az RTL kedvelt műsorvezetője, Lilu elmondta, miért nem menne át a TV2-höz.

Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu már több mint két évtizede dolgozik az RTL-nél. A műsorvezető nem is tervez csatornát váltani, pedig kapott megkereséseket. Lilu elárulta:

nincs annyi pénz a világon, amelyet felajánlva igent mondana a TV2-nek, ahonnan korábban megkeresték.

Lilunak esze ágában sincs átmenni a TV2-höz

„Nem ment el ez konkrétumig, mert egyszerűen nekem nem volt opció. Nálam ezt az RTL-nél pontosan tudják. Ha most idejönne a TV2 ötvenmilliárddal, -csilliárddal, és mondjuk az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapnék, akkor sem mennék el. Ilyen értelemben rossz tárgyalási pozícióban vagyok, mert

nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független.

És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható”

– fejtette ki a Szavakon túl című műsorban tévés. Lilu bevallotta, hogy nem érti azokat a kollégákat, akik egy komolyabb fizetésemelésért váltanak. Ellenben a TV2 régi csapatát sosem akarta kritizálni.

„Én például tök értem a Tillát, hogy ott kezdett. A Tilla nem akkor igazolt át. De most, vagy tavaly, vagy három éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok. Ez nekem nem fér bele az értékrendembe…”

– tette hozzá.

Lilu úgy gondolja, nem érezné jól magát annál a csatornánál, ahol

„teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik”.

(Kadarkai Endre/YouTube)

Valódi Hírek