Óriási bulit csapott Orbán Ráhel: Ezért durrantott pezsgőt az influenszereket összecsődítő üzletasszony

Orbán Ráhel babaholmikat árusító üzlete szülinapos volt.

Orbán Ráhel az a fajta anyuka, aki akkor és ott dolgozik, amikor és ahol tud. Legalábbis ezt állítja magáról a miniszterelnök lánya, a milliárdokat bezsebelő Tiborcz István felesége. Az Odu Store vezetője az üzlet születésnapja alkalmából szervezett partit, amelyen a Blikk munkatársainak nyilatkozott a bababoltról.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Nem hiszed el, mennyibe került Orbán Ráhel szoknyája, amiben Dubajban pózolt

Az üzletasszony az interjú során hangsúlyozta, hogy nem rövidtávra terveznek. Mint mondta, sosem volt célja, hogy celebbé váljon. Ugyanakkor úgy hiszi, hogy értéket teremtenek és inspirálnak másokat, erre pedig a közösségi oldalak, például az Instagram kiváló lehetőséget nyújt.

Hozzátette, reméli, hogy a jövőben sokkal több edukációra alkalmas tartalmat tudnak majd megosztani a különböző platformokon. Mindemellett úgy látja, nem tanácsokat kell osztogatni az anyukáknak, ahelyett mindenkinek a saját élményeit, tapasztalatait kell megosztania másokkal.

Orbán Viktor gyermeke mellesleg a Balaton partján is megnyitotta bababoltját még tavaly nyáron. A második üzlet Szántódon kapott helyet, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban.

Kapcsolódó: Mindenkit meglepett Orbán Ráhel: Hihetetlen dologba vágott bele a Balatonon

A miniszterelnök lánya bár friss interjújában lelkesen beszélt a bizniszről, legutóbbi nagy dobása nem aratott osztatlan sikert. Országszerte felháborodást keltett a hazai és nemzetközi influenszerek budapesti parádézása, amelyben Tiborcz István felesége is vastagon érintett. A kommentelők cunamiként zúdították haragjukat kedvenc tartalomgyártóikra, amiért nem tüntették fel, hogy budapesti helyszíneken készültek a főváros promotálására szánt képek és kisfilmek.

A Magyar Turisztikai Ügynökséghez kapcsolódó esemény célja a turisztika fellendítése volt, ám hiba csúszott a gépezetebe. Olyannyira, hogy akadt olyan külföldi, fizetett influenszer, aki azt sem tudta, melyik városban tartózkodik épp.

Kapcsolódó:

Bődületes beégés: Megdöbbentő részletek buktak ki Orbán Ráhelék közpénzégető budapesti zsúrjáról

Tiborcz István ismét jól járt: Egy állami cégnek köszönhetően dől a pénz a miniszterelnök vejéhez

Valódi Hírek