Lefülelték Orbán Ráhelt egy karácsonyi banzájon, ahol nagyon furcsa dolgokat mondott

Elárulta, mi mindent tett meg másokért.

Orbán Ráhelt faggatta az ünnepek alkalmából a Blikk. A lap a karácsonyi jótékonykodásról kérdezte Orbán Viktor üzletasszony lányát, aki elmondta, kiemelt figyelmet fordítanak erre a kérdésre. Ráhel bababoltja, az ODU Store idén másodszor gyűjt össze karácsonyra adományokat, amelyeket kedden adtak át az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

„Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást”

– mondta Ráhel.

Orbán lánya elmesélte, a jótékonyság és a feltétel nélküli adományozás egészen kicsi korától kezdve az élete része volt, és hozzátette, az ünnepek közeledtével szüleivel szinte minden évben meglátogattak hátrányos helyzetű otthonokat. Azt is mondta, hogy két évtizede önkénteskedik az Ökomenikus Segélyszervezetnek, és tíz évvel ezelőtt a gáton, zsákokat pakolva igyekezett segíteni a Duna mentén az árvízi védekezésben, mert – fogalmazott –

„akkor azt kellett megtenni másokért”.

A közelmúltban megírtuk, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István Tokaj-hegyaljai földbirtokokat vásároltak. Orbán lánya még április 18-án kötött két adásvételi szerződést összesen 94 hektárnyi földterületre a tokaji borvidéken – így ezt már egészen biztosan nem kell kérniük a Jézuskától.

Valódi Hírek