Mindenkit meglepett Orbán Ráhel: Hihetetlen dologba vágott bele a Balatonon

Megduplázta bababoltjai számát.

Budapest után most végre a Balaton déli partján is megnyitotta legújabb üzletét a babaholmikat árusító Odu Store. A cég Orbán Ráhel tulajdonában van, akinek másik boltja Szántódon kapott helyett, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban – hívta fel a figyelmet a 24.hu.

A második bolt kínálata azonban már kissé szegényesebb, mint a budai Hegyvidék bevásárlóközpontban lévő üzleté. További eltérés, hogy a sajtó már kevésbé kísérte figyelemmel a szántódi üzlet megnyitását, amelyet többnyire az online közösségi felületeken hirdettek meg, ellentétben a budapesti üzlettel, amelyet már a média nyilvánossága előtt adtak át, ünnepélyes keretek között.

Orbán Viktor lánya a fióktelep megnyitásával járó jogi ügyletek lebonyolításával azt a Hamar Endrét bízta meg a cége képviseletében, aki korábban a tulajdonos férjével, Tiborcz Istvánnal vett részt több vállalkozásban. Orbán Ráhel így nem bízta a véletlenre a dolgokat, és egy bizalmi emberre osztotta ki a bolt megnyitásának előkészítésével járó feladatokat.

Mint írták, az Odu Store egyelőre az építkezés szakaszában jár, a két éve nyáron indult cég az első, tört évben 1,7 millió forintos veszteséget termelt (233 ezer forintos árbevétel mellett), a tavalyi teljes üzleti évében pedig 55,6 millió forintos mínusszal zárt (ekkor már 73,4 milliós volt a forgalmuk). Azonban mindezek ellenére szükségét érezték, hogy egy újabb boltot nyissanak meg.

Valódi Hírek