Csúnya vasúti baleset: Kisiklott a motorvonat Lengyeltótinál (+fotó)

Kisiklott motorvonat miatt szünetel a vasúti forgalom Lengyeltóti és Fonyód között.

Lengyeltótinál kisiklott egy motorvonat – tájékoztatott a Mávinform a közösségi oldalán. A balesetben nem sérült meg senki, a vasúti közlekedés azonban szünetel.

A Mávinform ezt írta a kisiklott motorvonat kapcsán az oldalára

„Kedden délelőtt kisiklott egy motorvonat Lengyeltóti állomáson. A helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig Lengyeltóti és Fonyód között nem lehetséges a vonatközlekedés. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon InterRégiók közlekedésénél jelentősen, akár 1-2 órával hosszabb eljutási időkre, pótlóbuszos átszállásra kell készülni.

Forgalmi változások

Fonyód és Balatonszentgyörgy között a kimaradó Helikon InterRégiók helyett a Déli-parti InteRégiókkal, valamint a Balaton és Tópart IC-kkel lehet utazni, melyek a Helikon InterRégiók megállási helyein is megállnak.

A pótlóbuszok általában Osztopán és Fonyód között közlekednek.

Lengyeltóti és Fonyód között pótlóbusz közlekedik jelentős késéssel, Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vonat kimarad. Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbusz, Keszthelytől Győrig vonat közlekedik.

A Celldömölkről 6:33-kor Kaposvárra elindult Helikon InterRégió (9609) motorvonata Lengyeltóti állomás egyik váltóján 3 tengellyel kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki”

– írták.

(MÁVINFORM / Facebook)

Valódi Hírek