Mi a baj? Undorító háborús uszítással riogatja a magyarokat a kampányhajrában Orbán Viktor

Orbán Viktor elárulta, minden magyar állampolgár „háborúpárti”, aki nem a Fideszre szavaz.

Hamarosan a végéhez ér a választási kampányhajrá, azonban Orbán Viktor még most sem pihen, ugyanakkor elképzelhető, hogy szüksége lenne rá. A háborús uszítás lázában égő nemzetvezető kampánya keretében a vasárnapi választásokra készülődve foglalta össze „magvas” gondolatait Facebook-oldalán.

Miért fontos a vasárnapi részvétel a miniszterelnök szerint?

„A vasárnapi választáson való részvétel nemcsak azért fontos, hogy a mostani kormányt megerősítsük, hanem hogy világosan megmutassuk a baloldalnak, hogy a háborúpárti állásponttal Magyarországon csak veszíteni lehet”

– írta Orbán.

Kik a „háborúpártiak”?

„Európa és Amerika ma háborúpárti”

– rögzítette a miniszterelnök.

Mit rendeltek el a „gazdáik”?

„A magyar baloldalt külföldről pénzelik, onnan gurítják be nekik a dollárokat. Aki a pénzt adja, az rendeli a zenét. A magyar baloldal vezetői

azért háborúpártiak, mert a gazdáik ezt rendelték el”

– írta még.

Orbán Viktorék kiállnak a béke mellett?

„Ez a választás nemcsak azért fontos, hogy kiálljunk a béke mellett, hanem azért is fontos, hogy világossá tegyük a baloldal számára, hogy a nép ellenében, a közvélemény ellenében, a békét akaró magyarok ellenében akármit is mondanak nekik a gazdáik, itt nem lehet választást nyerni”

– közölte a kormányfő.

Miről beszél a miniszterelnök?

Magyarul: Orbán Viktor szerint az USA és Európa „háborúpárti”, de Magyarország (egyelőre) mégis tagja a NATO-nak és az EU-nak is. Máskülönben nem is tudtak volna ennyi EU-s pénzt ellopni Orbán Viktorék a „sorosista”, „brüsszelita”, „háborúpárti” EU-tól.

Jelezzük azt is, a miniszterelnök azt terjeszti, hogy mindenki „baloldali”, aki nem a Fideszre szavaz. Ez természetesen nem igaz, a miniszterelnök tudatosan hazudik. Megjegyezzük, nem feltételeznénk senkiről azt sem, hogy a háború eszkalációja mellett állna, vagy hogy – Orbánék szavaival élve – „háborúpárti” lenne. Orbán Viktor azonban feltételezi. A miniszterelnök egyre harciasabban képviseli kirekesztő „politikáját”, amely szerint

mindenki „háborúpárti”, aki nem a Fideszre szavaz.

Orbán szerint „a baloldalt külföldről pénzelik”. Állításával kapcsolatban felidézzük, hogy például az ukrán Korrupciómegelőzési Ügynökség arról számolt be a honlapján, hogy Petro Porosenko bukott ukrán kormányfő és az ukrán Európai Szolidaritás párt vezetője több mint 37 millió hrivnyát – közel 350 millió forintot kapott a magyar kormánytól.

Arról is írtunk, hogy váratlan mentőövet kapott Milorad Dodik szerb vezető kormánya, ugyanis kiderült: magyar közpénzből segítették ki őket szorult helyzetükben. A magyar kormány 45 milliárd forintnyi eurót folyósított az uniós támogatásoktól már elzárt, önálló hadseregre vágyó boszniai szerb kormányzat felé. Így a magyar adófizetők újabb 110 millió euróval járulnak hozzá, hogy segítség Boszniát. A forintban nagyjából

45 milliárdos gyorssegélyt nem kürtölték világgá Magyarországon, azonban Boszniában beszámoltak az ügy részleteiről.

És akkor még nem ejtettünk szót a magyar kormány szlovákiai manővereiről, vagy a Kínai Kommunista Párttal kötött megállapodásokról.

Végül megjegyezzük, vasárnap mindenki döntsön legjobb belátása szerint. Csak a Fidesz?

Kapcsolódó:

Betelt a pohár: 18 szervezet szólította fel az Orbán-kormányt, fejezzék be a gyerekek terrorizálását

Videóval: Sokkoló háborús riogatást adott elő Orbán a Margit-szigeten

Orbán döntött: Kihúzza a csávából szerb haverját a magyarok pénzén

Valódi Hírek