Vérlázító fotó érkezett Orbánék kampányáról: Botrányos módon hergelik a budapesti választókat a szombati bég előtt

A CÖF-CÖKA országos koordinátora pár napja számolt be a kampányfogásról.

Karácsony Gergely, Magyar Péter, valamint Gyurcsány Ferenc szerepel a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) plakátjain.

Mint ismert, a Fidesz-közeli szervezet június 8-ig tartó, úgynevezett mobilplakát-kampányt indított. Heizler Norbert, a CÖF–CÖKA országos koordinátora pár napja közölte: 2, plakátokkal és hangosbeszélővel felszerelt teherautójuk egyike vidéken, a másik pedig Budapesten járja majd az utakat, mert „a fővárosban zajló események is a békét kell, hogy tükrözzék”.

Kapcsolódó: Mi folyik itt? Arcpirító módszerrel akarja szavazásra bírni a népet Orbán kedvenc szervezete

Fotó a CÖF plakátkampányáról

A CÖF-CÖKA mobilplakát-kampánya. Forrás: Civil Összefogás Fórum/YouTube

A CÖF-CÖKA mobilplakát-kampánya. Forrás: Civil Összefogás Fórum/YouTube

Heizler keddi sajtótájékoztatóján a „Békemenet”-ről is szót ejtett.

A „Békemenet”-ről

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval „Békemenet”-et szervez június 1-jén a margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum (CÖF) nevű fideszes szervezet.

Közleményükben azzal riogatták a választópolgárokat, hogy

„az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet!”

Kapcsolódó: BRÉKING: Bejelentették a fideszes békemenetet, megvan a pontos dátum

Orbán Viktor május közepén jelentette be, hogy részt vesz a választások előtt egy héttel megtartandó „Békemenet”-en. Azon minden bizonnyal a kormányzati szólamokkal hergelik majd a választókat a júniusi voksolás előtt. A miniszterelnök jelenléte azért is érdekes, mert a választási kampányban gyakorlatilag csak bujkál: úgy tűnik, már nem mer kiállni a választók elé.

Kapcsolódó:

Orbán Viktor színt vallott: Ő is részt vesz a bégetésen

Valódi Hírek