Mi folyik itt? Arcpirító módszerrel akarja szavazásra bírni a népet Orbán kedvenc szervezete

A CÖF-CÖKA országos koordinátora különös bejelentést tett kedden: így hergelik az embereket június 9. előtt.

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA). Ezt Heizler Norbert, a CÖF–CÖKA országos koordinátora jelentette be kedden Budapesten.

Kapcsolódó: Szijjártó Péter a CÖF elismerésében részesült — Nem hiszed el, miért kapott díjat

A sajtótájékoztatón felidézte, hogy több mint 10 éves fennállása alatt a CÖF–CÖKAminden sorskérdésben” hallatta a hangját, hozzátéve, a békét akaró civilek szavára minden korábbinál nagyobb szükség van napjainkban.

A civil lakosság békét akar, mindenáron. Nem engedhetjük, hogy a háborúpártiak győzedelmeskedjenek – fogalmazott. Mint mondta, június 9-én nem egyszerűen az Európai Unió (EU) parlamentjének összetételéről döntünk, hanem arról, hogy „az EU vezetői a béke vagy a háború pártján álljanak”.

Mire készülnek pontosan?

A kormánypárti egyesület országos koordinátora elmondta, 2, plakátokkal és hangosbeszélővel felszerelt teherautójuk egyike vidéken, a másik pedig Budapesten járja majd az utakat, mert „a fővárosban zajló események is a békét kell, hogy tükrözzék”.

Állításuk szerint a jelenlegi vezetés olyan, mintha a városon belüli háborút akarna az emberek között – példaként hozta fel ennek kapcsán a kerékpárosok és az autósok szembeállítását, vagy „azt az anarchiát, ami a közterületeket jellemzi”.

A „békepárti kiállás” (?!) mellett a fővárost járó kocsi a béke (?) mellett a városházi korrupció (?) felszámolását, felelős városgazdálkodás megteremtését, a közlekedési káosz helyett átgondolt döntéseket, tiszta utcákat, gondozott zöld parkokat, a külső kerületekre is kiterjedő városfejlesztést, valódi közbiztonságot, a főváros kulturális kínálatának növelését követeli, valamint szorgalmazza „a háborúskodás helyett a kormánnyal való együttműködést a budapestiek érdekében” – fogalmazott Heizler Norbert.

Mint közölte, a vidéket járó teherautó hangszórója a „békére szavazásra” (jelentsen ez bármit – a szerk.), a bevándorlás helyett az európai gyermekvállalás támogatására, az EU szuverén nemzetek érdekszövetségévé alakítására, az uniós bürokrácia hatalmának ellenőrzésére, virágzó gazdasági kapcsolatok kialakítására, erős nemzeti hadseregeken alapuló, önmagát megvédeni képes európai haderő kialakítására, a tagországok kettős mérce helyetti egyenlő elbírálására biztat, a „gender helyett családtámogatást”, uniós cenzúra helyett szólás- és véleményszabadságot szorgalmaz.

Végül arra is kitért, hogy a szombati „Békemenet” résztvevői békét követelnek majd, hiszen az egész világnak békére van szüksége.

A Békemenetről

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum (CÖF) nevű fideszes szervezet.

Közleményükben azzal riogatták a választópolgárokat, hogy

„az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet!”

Kapcsolódó: BRÉKING: Bejelentették a fideszes békemenetet, megvan a pontos dátum

Orbán Viktor május közepén jelentette be, hogy részt vesz a választások előtt egy héttel megtartandó „Békemenet”-en. Azon minden bizonnyal a kormányzati szólamokkal hergelik majd a választókat a júniusi voksolás előtt. A miniszterelnök jelenléte azért is érdekes, mert a választási kampányban gyakorlatilag csak bujkál: úgy tűnik, már nem mer kiállni a választók elé.

Minderről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

(MTI/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Megáll az ész: Undorító módon hazudozott az állami hírgyár, de nem úszták meg ennyivel

Kiderült: Pitiáner módon lopta a CÖF a gyomorforgató lejárató videót — A Youtube eltávolította

Valódi Hírek