Kiderült: Pitiáner módon lopta a CÖF a gyomorforgató lejárató videót — A Youtube eltávolította

A hazug ember és a sánta kutya esete.

Az utóbbi időben rengetegszer láthattuk a Youtube-on azt a Cöf-Cöka által gyártott politikai hirdetést, amelyben az Austin Powersből kiemelt jelenetben Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter fejét montírozták a főszereplők nyakára.

A különösen ízléstelen, fantáziátlan és felháborító reklám plakátverziói ott virítanak minden második sarkon, magán a videón azonban nem kell többé végigküzdenünk magunkat, amikor a gyereknek bekapcsolunk egy Tom és Jerry-epizódot, ugyanis azt

eltávolította a Youtube

szerzői jogi követelések miatt.

Az RTL korábban megkérdezte a Cöf-Cökát, hogy a Warner engedélyével használták-e az Austin Powers képsorait a videóhoz: erre nem kaptak választ, mostanra azonban nyilvánvaló, hogy a fideszes szervezet nemes egyszerűséggel lelopta ezt a szellemi terméket a Warnertől.

Hadházy Ákos tudósított az esetről Facebook-oldalán:

A pitiáner tolvajok megint lebuktak. A Fidesz/CÖF lejárató videóját az eredeti helyről eltávolította a Youtube, indoklásként az szerepel, hogy a Warner Bros. Entertainment szerzői jogi követelése miatt. A primitív „miniferis” videót ezek szerint

a Warner engedélye nélkül lopták az Austin powers című filmből.

Korábban az RTL megkérdezte a vállalatot, hogy hozzájárultak-e, hogy a propagandisták jeleneteket használjanak a filmből, de akkor nem nyilatkozott a cég. Azóta szép csendben elkezdték letiltogatni ezeket a vérciki ocsmányságokat, például >>itt<<.

(Kisebb csatornákon még megnézheti, akinek ehhez van gyomra.)

Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért.

(kiemelt kép: Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek