Orbán Viktor folytatta a családias kampányát: Volt ahol csak fél tucat ember volt kíváncsi a miniszterelnökre (+fotók)

Kedden Budapest környékét látogatta meg titokban a miniszterelnök.

Úgy tűnik, Orbán Viktor 2024-es kampánya meglehetősen „családiasra” sikeredett. Egy-egy alkalommal 20-25 embernél több nem tudhat arról, hogy merre jár, hol bukkan majd fel.

Kedden Budapest környékére látogatott

Az MTI híradásaiból kiderült, hogy Orbán kedden Solymárra és Szentendrére látogatott. A fotók tanúsága szerint mindkét helyszínen egy maroknyi emberrel volt hajlandó találkozni. Ez persze nem meglepő annak fényében, hogy az országjáró „kampány” állomásai nem nyilvánosak, így csak a kiválasztottak értesülhetnek róla.

Orbán Viktor

Solymár, 2024. május 7.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ, a Fidesz elnöke fiatalok társaságában országjáró kampánykörútjának solymári állomásán 2024. május 7-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor

Szentendre, 2024. május 7.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ, a Fidesz elnöke (b) Vitályos Eszter fideszes képviselõ, kormányszóvivõ társaságában országjáró kampánykörútjának szentendrei állomásán 2024. május 7-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szupertitkos látogatás Pomázon

Ami még furcsább, hogy az még az MTI közleményéből is kimaradt, hogy a miniszterelnök ellátogatott Pomázra is, hogy a fideszes polgármesterjelöltnek kampányoljon.

Orbán Viktor Pomázon pár ember gyűrűjében egy udvaron

Forrás: Báthory István Péter Facebook-oldala

A kép tanúsága szerint a Pest megyei városban tett látogatása annyira családiasra sikeredett, hogy azon nagyjából csak fél tucat ember vett részt.

Magtárban kezdte

A június 9-i EP– és önkormányzati választás előtt titkos országjárásba kezdett Orbán Viktor. Mindössze a Facebookon posztolt bejegyzésből derült ki, hogy

két tucat ember előtt tartott beszédet egy nemesgörzsönyi magtárban.

Ennél jobban nem lehet elbújni

Úgy tűnik, Orbán Viktor bujkál: nem tájékoztatták a sajtó képviselőit, és sehol sem hirdették meg a programot. Orbán felbukkanására szinte bárhol lehet számítani az országban az elkövetkező hetekben.

Az első helyszín kiválasztása kifejezetten érdekes: a pár száz fős, Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben a legutóbbi EP-választáson 69,3 százalékon végzett a Fidesz–KDNP listája. A 2022-es parlamenti választáson pedig a faluban élők 69,4 százaléka szavazott a kormánypártok országos listájára.

Azaz Orbán biztosra ment, a leghűségesebb szavazóit látogatta meg.

Valódi Hírek