Zöldi Tamás: Tisztelt TISZA Párt-szimpatizánsok!

Néhány dolog, amit érdemes lenne végiggondolni. Vélemény.

Tisztelt TISZA párt-szimpatizánsok!

Ti nem vágytok arra, hogy Magyar Péter megmérettesse magát egy VALÓDI vitán? Nem, nem a köztévés bohózaton, hanem egy frankó vitán. Erre lett volna lehetősége a Partizánon, de még elmehetne az ATV-be, RTL-be, vagy esetleg a Blikk által szervezett vitára.
Most komolyan, ti nem szeretnétek tudni, hogy hogyan állja meg Magyar Péter a helyét ilyen szituációban?

Kedves szimpatizánsok, titeket egyáltalán nem zavar, hogy a TISZA párt EP-képviselőjelöltjeivel nem készíthet interjút egyetlen médium sem? Nem bemutatkozó videóra, vagy PR beszélgetésre gondolok, hanem valódi interjúra, ahol releváns kérdéseket kapnak.
Tudjátok pontosan, hogy ki mögött álltok?

Amögött a Magyar Péter mögött, aki

– azt mondta, hogy még viccnek is rossz, hogy politikus legyen és pártot alapítson?
Politikus lett és pártot alapított.

– azt mondta, hogy nem készített több hangfelvételt, csak azt az egyet, aztán mondta, hogy lesz több hangfelvétel is, majd újra mégsem, és ti vagytok az atombomba?

– aki azt állította, hogy a hangfelvétellel igazából a volt feleségét védte, holott bármelyik normálisan működő demokráciában letöltendő börtönbüntetést kapna Varga Judit, a hatalommal való visszaélés és a feljelentési kötelezettség elmulasztása miatt?

– azt állította, hogy egy Orbán nélküli Fidesszel koalícióra lépne, de aztán rájött, hogy mégse?

– aki kijelentette, hogy a pártjába nincs felvétel NER-ből kiugrott nerlovagoknak? Ő honnan ugrott ki?

– aki Gyurcsányra és Orbánra azt mondja, hogy ugyanazok?

Kinek a veje lett milliárdos, és ugrott fel a 100 leggazdagabb magyar listájának 29. helyére 100 milliárdos vagyonnal? Orbánnak.
Kinek a gyerekkori félanalfabéta barátja lett az ország leggazdagabb embere? Orbánnak.
Kinek a kormányzása alatt mehetett a köztévé híradójában az a hangfelvétel, hogy „hazudtunk reggel, éjjel, meg este”? Gyurcsánynak.
Ki érkezett a politikába milliárdosként, majd feleződött meg mára a vagyona? Gyurcsánynak.
Ki lett milliárdos csak a politikai állásából, mivel civil munkája soha nem volt? Orbán.
Ki nem vette fel soha a fizetését, inkább adományozta el jótékony célra miniszterségétől kezdve napjainkig? Gyurcsány.

Magyar Péter még 2022-ben is a Fideszre szavazott, még 2022-ben is részt vett a Békemeneten. Iszonyatosan sok pénzt tett zsebre az állami kifizetőhelyeken betöltött pozícióinak köszönhetően. Orbán tenyeréből evett, és akkor világosodott meg hirtelen, amikor minden állami pozíciójából kirúgták (hivatalosan „közös megegyezéssel” távozott. Tudjátok, olyan ez a közös megegyezéssel távozás, mint amikor az öngyilkosságot elkövető hírénél a „tragikus hirtelenséggel elhunyt” szöveget olvashatjuk)

Bízzatok Magyar Péterben, szívetek joga. De ne legyen már azonnal fideszes troll, aki nem borul le Magyar Péter nagysága előtt. Mire jó ez a „kék fideszesezés”? Ha és amennyiben a TISZA nem szerez egyedül 50%+1 szavazatot 2026-ban, úgy koalíciós kényszer lesz. Ha csak a Fidesz, DK és a TISZA jut be a Parlamentbe, akkor kivel köt majd koalíciót Magyar Péter? A DK-val, akiről kijelentette, hogy soha a büdös életben nem fog koalíciót kötni, mert Gyurcsány?

Vagy a Fidesszel, akinek vezetőjét a mai napig elismeri? Soha nem Orbán Viktorral van baja, hanem a rendszerrel, Tónival. Persze, ha a közvéleménykutatás azt mutatja, akkor majd lesz (vagy a napokban már van is erre utaló jel) Orbán Viktorral is problémája.

Véleményem szerint nem lehet jobbról legyőzni a Fideszt. Márpedig Magyar Péter jobboldali. MZP-vel sem sikerült, MP-vel sem fog. Akkor sem, ha sokkal tehetségesebb MP, mint MZP.

Árad a Tisza és a gyűlölet azokra, akik nem úsznak az árral.

Elég ebből, szabjunk gátat a gyűlölet és arrogancia áradásának!

Se nem jobb, se nem bal, csak kulturált és magyar.


.
(A szerző engedélyével újraközölve)

Valódi Hírek