Molnár Csaba: Mindegy, hány éve csinálta, Magyarország államfője nem lehet egy bűnöző!

A csongrádi földmaffiába keveredett politikus távozását követeli a DK.

Sulyok Tamásnak le kell mondania, mindegy, hogy az általa elkövetett bűn elévült-e, vagy sem. Ezzel a poszttal bűnözői múlt nem fér össze – hangsúlyozta friss Facebook-bejegyzésében Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője.

Mi történt?

Szerdán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője bizonyítékokkal igazolta, hogy Sulyok Tamás köztörvényes bűnöző. Részletezése szerint az államfő ügyvédként, törvényellenesen, vélhetően bűnszervezetben játszott át magyar termőföldeket külföldieknek. A DK EP-listavezetője elmondta, csütörtökön az ügyészség elé tárja a sötét ügyletet, majd a dokumentumokat átadja a sajtó képviselőinek.

Dobrev Klára bejelentése után a Sándor-palota jogi lépéseket helyezett kilátásba. A DK EP-képviselője csütörtökön átadta az ügyészségnek a szóban forgó dokumentumokat.

Kapcsolódó: Fotókkal: Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Sulyok Tamás bűnösségét igazoló összes dokumentumot

Idézzük Molnár Csaba bejegyzését Sulyok Tamásról

„Egyesek azt mondják, hogy Sulyok Tamásnak nem kell lemondania, mert ha elkövetett is bűncselekményt, az már elévült.

Aha.

Tehát szerintük az ország köztársasági elnöke maradhat továbbra is az, aki korábban bűncselekményeket követett el, de elévülés miatt megúszta a felelősségre vonást?

Továbbra is a nemzet első polgára maradhat az, aki csak azért kerülte el a börtönt, mert az ügyészség nem indított időben eljárást?
Komolyan ezt gondolják?!

Hát nem!

Novák Katalin nem követett el bűncselekményt, mégis mennie kellett. Schmitt Pál nem követett el bűncselekményt, mégis lemondani kényszerült. Mert sem a ped0filmentegetés, sem a plágium nem elfogadható egy köztársasági elnöknél.

Akkor hogyan lehetne elfogadható a magyar föld törvényellenes külföldiek kezére játszása?

Nem lehet köztársasági elnök az, aki bármikor korábban bűncselekményeket követett el, aki a magyar földet törvényellenesen külföldiek kezére játszotta át.

Akkor sem ha tíz éve csinálta, akkor sem ha húsz, akkor sem ha harminc éve. Mindegy.

Ezzel a hivatallal a bűnözői múlt nem fér össze.

Sulyok Tamás méltatlan a tisztségére. Le kell mondania.”

(Dr. Molnár Csaba/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek