Fotókkal: Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Sulyok Tamás bűnösségét igazoló összes dokumentumot

Dobrev Klára megosztotta a dokumentumokat, amelyeket Sulyok Tamás ügye kapcsán adott át az ügyészségnek.

Mint arról beszámoltunk, szerdán a Demokratikus Koalíció EP-képviselője bizonyítékokkal igazolta, hogy Sulyok Tamás köztörvényes bűnöző. Részletezése szerint az államfő ügyvédként, törvényellenesen, vélhetően bűnszervezetben játszott át magyar termőföldeket külföldieknek. A DK EP-listavezetője elmondta, csütörtökön az ügyészség elé tárja a sötét ügyletet, majd a dokumentumokat átadja a sajtó képviselőinek.

Dobrev Klára bejelentése után a Sándor-palota jogi lépéseket helyezett kilátásba. A DK EP-képviselője csütörtökön átadta az ügyészségnek a szóban forgó dokumentumokat.

A Dobrev Klára által bemutatott dokumentumokról

A Demokratikus Koalíció politikusa a közösségi oldalán osztotta meg az iratokat.

A Sulyok Tamás bűnösségét bizonyítani hivatott, Dobrev Klára által bemutatott dokumentumok. (Forrás: Dobrev Klára/Facebook)

Idéztük Dobrev Klára friss bejegyzését

„Orbán köztársasági elnöke, Sulyok Tamás bűncselekményt követett el és külföldi kézre játszott magyar földeket. Itt vannak a bizonyítékaim.

A kölcsön- és jelzálogszerződést, a tulajdoni lapokat, a cégtörténeti iratokat és magát a zsebszerződést ma délelőtt átadtam Polt Péteréknek, a sajtónak, most pedig Veletek is megosztom. A teljes, 83 oldalas bizonyítéktárt a kommentek között találjátok.

De ez még messze nem a vége, holnap délelőtt 11 órakor folytatjuk!”

(Dobrev Klára/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek