Szentkirályi mélypontra süllyedt: Gyakorlatilag lebuzlzta Karácsonyt

Szentkirályi Alexandra szinte csak Karácsony Gergely és Gyurcsány nevét emlegette friss interjújában.

A kormányszóvivői posztot Orbán Viktor kedvéért eldobó Szentkirályi Alexandra a minap interjút adott az Origónak. A főpolgármesteri címért teperő politikus szerint

„ha Karácsony Gergelynek le kellene érettségiznie városvezetésből, akkor elégtelen bizonyítványt kapna. Csakis dumából és mellébeszélésből kapna jeles osztályzatot”.

Úgy hiszi, a jelenlegi városvezetésből hiányzik a szív és a meló (sic!). Megjegyezte, hogy meglátása szerint Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc embere. Szentkirályi tehát érdemi politikai javaslatok helyett ismét gyurcsányozással tölti az idejét.

Az interjú mélypontja az volt, amikor hisztis kislányhoz hasonlította a főpolgármestert az Orbán által kijelölt Karácsony-gyalázó jelölt. Mondatai gyakorlatilag b*zizással érnek fel.

Szentkirályi azt találta mondani:

Látjuk, hogy a főpolgármester férfi létére kislányokat megszégyenítő módon tud nyafogni. Ha siránkozásért járna az elismerés, ő már életműdíjas lenne.”

De nem ez volt az egyetlen botrányos, személyeskedő mondata. Véleménye szerint ugyanis

Kapcsolódó: Videóval: Lángba borult az internet Szentkirályi Alexandra és Lázár János megdöbbentő akciójától

Szóvá tette azt is, hogy Karácsony a DK-val járja az országot. Mivel a Demokratikus Koalíció, az MSZP, valamint a Párbeszéd nemrég bejelentette, hogy közös jelöltekkel vág neki az önkormányzati és az európai parlamenti választásoknak, így furcsa lenne, ha a három ellenzéki párt politikusa nem együtt szólítanák meg az embereket. A szociáldemokrata – zöld szövetség már többször hangsúlyozta, hogy nem pár hónapra szóló együttműködésről döntöttek. Hiszik, hogy a közös munka, a párbeszédek, valamint a viták viszik előrébb az országot.

Úgy tűnik, a Fidesz főpolgármester-jelöltje ettől idegenkedik. Interjújában érdemi javaslatok helyett szokása szerint gyurcsányozott párat, valamint Karácsony Gergelyt korholta Szentkirályi, ahelyett, hogy a saját programjára fókuszált volna. Ez mondjuk nem mellékes attól, hogy a programja is nagyrészt Gyurcsány szidalmazásából áll a Budapestnek szóló fejlesztési terv helyett.

Annyit azonban elárult, hogy tárgyalt Pintér Sándor belügyminiszterrel. Egyetértenek abban, hogy

kívánatos lenne szorosabbra fűzni a tárca és a főváros együttműködését.

Szentkirályi Alexandráról

Épp a minap igyekezett egy újabb „remek” propagandavideóval elkápráztatni a követőit. Szentkirályi szerint Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely kincskeresőset játszik a munkaidejében (sic!). Ennek apropóján azt tanácsolta neki, hogy menjen vissza az óvodába dömperezni (sic!).

Megjegyzésének mellesleg az volt az apropója, hogy Karácsony egy kis játékra invitálta a lakosokat. 10 darab dedikált példányt rejtett el városszerte a legújabb könyvéből, remélve, hogy gondolatai a helyiekkel a jövő Budapestjéről így egymásra találnak, és mindenki megtalálja az alkotásában a neki tetsző elképzelést. Ez azonban nem nyerte el a Fidesz kiválasztottjának tetszését.

Kapcsolódó: Szentkirályi Alexandra végképp meggajdult: Óvodába küldené dömperezni Karácsonyt

Május 1-jén arról érkezett hír, hogy Szentkirályi titokban majálisozott a Néprajzi Múzeumnál. A rendezvény pedig annyira exkluzív volt, hogy a meghívókat sms-ben küldték ki a Fidesz szimpatizánsainak, benne egy regisztrációs linkkel.

Tehát a kormányzó párt majálisán kizárólag a meghívottak és a regisztráltak lehettek jelen. A Telex azt írta, a helyszínen semmilyen programot nem rendeztek a munka ünnepén. Az eseményt is csak úgy találták meg, hogy követték az sms-ben foglalt utasításokat, miszerint „tali a Néprajzi Múzeum mögötti füves részen 10-kor”.

Pintér Sándorról

Február 16-án, pénteken Orbán Viktor Vang Hsziahongot, a Kínai Népköztársaság államtanácsosát, közbiztonsági miniszterét látta vendégül Budapesten. Ekkor Pintér Sándor belügyminiszter is találkozott Hsziahonggal, továbbá a tárca közölte, hogy kínai–magyar rendészeti csúcstalálkozót tartottak a fővárosban.

Rövidesen bejelentették, hogy a tárcavezetők a rendészeti együttműködés megerősítéséről és a közös járőrszolgálatról szóló megállapodásokat írták alá. Az Európai Bizottság azonban nincs elragadtatva Orbán Viktor Kína-párti tervétől.

Minderről >>ITT<< írtunk részletesen.

Kapcsolódó:

Szentkirályi Alexandra nekiszaladt a pofonvonatnak: Ez még a szavazói egy részénél is kicsapta a biztosítékot (+fotók)

Hatalmasat taknyolt Szentkirályi Alexandra: Méretes bakira mutatott rá Karácsony Gergely

Valódi Hírek