Mi a fészkes fenéről beszél Hernádi? Nézd, mikor lehet igazán olcsó a benzin!

Hernádi Zsolt, ha nyugtatni akart, nem sikerült. Ezt sikerült mondania a benzin áráról.

Hernádi Zsolt arról nyilatkozott, mikor csökkenhet először érdemben az üzemanyagok ára. A Mol elnök-vezérigazgatója ugyanis úgy számolgatta, hogy nagyjából várni 15 évet kell még várni, hogy olcsó legyen a benzin Magyarországon.

Ahogyan azt a Nyugati Fényen is megírtuk, szerdán a hétfői után ismét árcsökkenés lesz a töltőállomásokon, de még mindig jóval 600 forint lesz 1 liter 95-ös benzin és gázolaj is.

Hernádi Zsolt a Mandineren jelentetett meg egy cikket, amelyben elszabadult a fantáziája. Arról írt ugyanis, hogy másfél évtizedre lehet szükség az olcsó üzemanyag eléréséhez. Ekkorra csökkenhet le ugyanis a kereslet – ehhez pedig szükség van a technológiai fordulatra, azaz az elektrifikációra.

Ez azonban nem egyik pillanatról a másikra fog bekövetkezni Hernádi szerint.

Mint írta, ehhez megfelelő politikai hozzáállás és racionalitás (tehát az, hogy legyenek piacképes technológiai megoldások – a szerk.) szükséges.

Legutóbb május elején írtunk a Nyugati Fény oldalán Hernádi Zsoltról. Akkor arról cikkeztünk, hogy a vezér hirtelen rávetette magát egy spanyol mamutcégre. Azt is kiemeltük, hogy még nem végleges a spanyol vonatgyártó cég, a Talgo megszerzése, a spanyol kormánynak ugyanis fenntartásai vannak Hernádi Zsolt embereivel.

Valódi Hírek