Ezt megsínyli a pénztárcánk: Minden magyar perkálhat Novák Katalin kényelméért

Íme Novák Katalin – a botrányos kegyelem kapcsán elhíresült volt köztársasági elnök – legújabb dobása.

Bár házat nem igényelt a botrányos elnöki kegyelem kapcsán kitört botrányba belebukott Novák Katalin, házvezetőnőt igen. Minderről Hadházy Ákos írt a minap a közösségi oldalán, megjegyezve, hogy

az exállamfőnek „gazdasszonyt” is biztosít az Országgyűlés hivatala. Persze mindezt a választópolgárok állják.

A bukott köztársasági elnök valószínűleg nem fog éhen halni

Novák Katalin 2022 március közepétől 2024 februárjáig – tehát kevesebb mint két évig – töltötte be a köztársasági elnöki pozíciót. A diplomahamisító Schmitt Pál óta Novák már a második fideszes államfő, aki nem tudta kitölteni a ciklusát, mert belebukott egy botrányba.

Záró vagyonnyilatkozata alapján vagyoni helyzete január óta nem változott. Továbbra is felerészben tulajdonosa egy XI. kerületi háznak és egy lakásnak, egy szegedi garázsnak, valamint egyedül tulajdonol egy szintén XI. kerületi lakást, három szegedi lakást és egy balatonlellei üdülőt. Erről még február végén írtunk.

A volt államfőnek nincs a tulajdonában autó, azonban 31 millió forint hitelintézeti számlatartozása, valamint ingatlan-bérbeadásból 200–500 ezer forint közötti bevétele van. Tartozása sincs. Novák Katalinnak élete végéig tiszteletdíj és autó jár.

Mesés vagyonáról, nyugdíjazásáról >>ITT<< írtunk részletesen.

Idézzük Hadházy Ákos Novák Katalin kapcsán írt friss bejegyzését:

„Tudta?

Novák Katalinnak GAZDASSZONYT is fizet az Országgyűlés hivatala a háromfős titkárságon kívül. Persze a Novák família nyílván nem költözik le falura, csak így hívják finoman a HÁZVEZETŐNŐT (vagy régiesen cselédet), amit

élete végéig igényelhet az Önök pénzéből.

A parlament belsős számítógépes hálózatának egy eldugott szegletében megtaláltam a kegyelmes asszony NÉGY beosztottját. Azt eddig is tudtuk, hogy a három titkárnőt megigényelte, de a házvezetőnőről eddig cselesen hallgattak.

A minap azt válaszolta a hivatal a sajtónak, hogy HÁZAT nem igényelt Katalin asszony, de azt elfelejtették hozzáteni, hogy HÁZVEZETŐNŐT azt igen.

Az exelnökök juttatásairól szóló törvény erről szóló paragrafusa kétértelmű, értelmezhető úgy is, hogy akkor is kaphat »gazdasszonyt«, ha nem igényel állami rezidenciát és a saját házában lakik.

Az intranetes honlap szerint tehát így értelmezték a dolgot. (Bár akár az is lehet, hogy a sajtó tájékoztatása után mégis igényelt házat os a fideszes fülbevalós exelnök).

Egyébként megnéztük a sok-sok milliárdért teljesen feleslegesen felépített, rongyrázó Szabad György irodaházban a titkárságot is. Nos, a három titkárnőnek három különálló szobája van, pazar, országházra és Dunára néző kilátással.(majd mutatok az irodákról is képet).

A GAZDASSZONYNAK szerencsére nincs ott irodája- neki a Novák konyhájában van a munkahelye”

(Hadházy Ákos/Facebook/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Megpróbálták eltitkolni, de kibukott: Nemzetközi balhé robbant ki Novák Katalin miatt a napokban

Valódi Hírek