Szégyen! Útszéli stílusban gyalázta Dobrev Klára külsejét Magyar Péter, videó is készült róla

Ezt a stílust Bayer Zsolt is megirigyelhetné.

Magyar Péternek lassan minden napra jut egy gyalázkodó kijelentése, amit a legerősebb baloldali pártszövetség európai listavezetőjének, Dobrev Klárának címez.

Nemrég lehülyézte a háromdiplomás, négy nyelven beszélő Dobrevet, amikor arról magyarázott: nem szeret galambokkal sakkozni. Most azonban még tovább süllyedt, és Dobrev külsejére tett olyan megjegyzést, amelyet Bayer Zsolt is megirigyelhetne.

„Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.”

– ezt bírta mondani az ellenzéki oldal egy része által is szektásan rajongott Magyar, aki három hónapja még Mészáros Lőrinc bankjánál kuncsorgott pozícióért.

Az esetre Molnár Csaba, a DK európai képviselője hívta fel a figyelmet, aki videót is posztolt a szégyenteljes esetről.

Molnár idézte Magyar mondatait:

„Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben”

majd azt írta:

„Ez az épületes mondat nem Bayer Zsolt, hanem Magyar Péter szájából hangzott el Szokolyán, a politológushallgatók táborában, ahol a Fideszből frissen kiugrott politikus éppen azt ecsetelte, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja.

Azon túl, hogy a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejáratókampány újabb eleme. Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus.

Ezt a beszédet már jól ismerjük. Ez a Fidesz stílusa, de annak is a legalja, az a szint, amit Bayer Zsoltra szoktak kiosztani még a Fideszben is. Kulturált politikusok nem beszélnek így egymásról Magyarországon, sőt sehol Európában.”

NYF-kommentár: Szégyellheti magát minden Magyar Péter-rajongó, hogy milyen minőségű embert istenítenek, és szégyellheti magát az állítólagos emberi jogvédő Mérő Vera is, aki más esetben már rég az illető közéletből való eltűnését követelné, ha valakiről negyedannyi kiderülne, mint ami Magyarról kiderült az elmúlt 2-3 hónapban.

Kapcsolódó cikkünk:

Molnár Csaba nagyon berágott, amiért Magyar Péter pénteken lehülyézte Dobrev Klárát

.

Valódi Hírek